Kezdőlap EZOTÉRIA Mindenki ilyen anyára vágyik! Ők a legmegbízhatóbbak csillagjegyük alapján!

Mindenki ilyen anyára vágyik! Ők a legmegbízhatóbbak csillagjegyük alapján!

Hirdetés

Mindenki szeretne elég jó, sőt tökéletes anya lenni. Olyan, aki a gyerek legjobb barátja, de mégse nőjön azért a fejére, és tudjon példás, okos, és tapraesett csemetét nevelni belőle.

Tudd meg a csillagjegyed alapján, hogy milyen anya válik belőled!

Hirdetés

Halak

Azt szeretnéd, ha a gyereked művészi pálya felé vonzódna, és ebben teljes mértékben támogatod is. Nagyon fontos számodra a kreativitás.

Kos

Azt szeretnéd, ha a gyereked aktív lenne, és nem ijedne meg a kihívásoktól. Próbáljon ki minden új dolgokat, és legyen ugyanolyan bátor, mint te.

Ikrek

Már kisgyerek korától kezdve bármiről el tudsz vele beszélgetni, nagyon jól megértitek egymást. Nem szeretnéd, ha mindig a legutolsó divat szerint szeretne öltözködni.

Bak

Nagyon komolyan veszed az anyaságot, állandóan harcban állsz a gyerekeddel. Minden idődet arra fordítod, hogy tökéletes családod legyen.

Bika

Nagyon sok türelmed van a gyermekedhez, de néha nagyon makacs tudsz lenni, és ez bizony számos konfliktust eredményez köztetek.

Mérleg

Egyensúlyra és harmóniára törekszel, azt szeretnéd, ha gyerekeddel tökéletes lenne a kapcsolatotok. A legjobb barátságban vagy a gyerekeddel, mindent megosztasz, és megbeszélsz vele.

Rák

Imádod, és mindig gondoskodsz a gyerekedről. Azt szeretnéd, ha tökéletesen érezné magát. Állandóan dicséred, és büszke vagy rá, hogy mennyire kreatív.

Nyilas

Állandóan dicséred másoknak a gyereket, büszke vagy arra, hogy fiatal kora ellenére mennyire okos, és ügyes. Nem vagy egy megszokott édesanya, de a gyereked is kilóg a többiek közül.

Szűz

Nagyon nagyok az elvárások a gyerekeddel szemben, sokat kritizálod. Ritkán mutatod ki azt, hogy mennyire szereted, nagyon perfekcionista vagy.

Skorpió

Mindig tudod, hogy mi van vele, még mielőtt ő bármiről be tudna számolni. Elvárod, hogy őszinte legyen veled. Ha veszélybe kerül képes vagy a véreden keresztül is megvédeni.

Vízöntő

Azt szeretnéd, ha nagyon tájékozott gyereked lenne, így a világ aktuális kérdéseibe mindig beavatod. Soha nem mondod ki, hogy mennyire szereted, de legbelül ő a legfontosabb számodra.

Oroszlán

Úgy viselkedsz, mintha egykorú lennél a gyerekeiddel. Fontos számodra, hogy a gyerek mindent megkapjon, sok pénzt áldozol rá.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...