Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Minden szülinapjára virágot kapott elhunyt édesapjától,ami a végén következett, arra senki nem...

Minden szülinapjára virágot kapott elhunyt édesapjától,ami a végén következett, arra senki nem számított!

Képtelenség felkészülni egy szeretett személy elvesztésére, bár egyesek számára, kellő szervezésnek köszönhetően a teher súlya egy árnyalattal könnyebb. Ez első olvasatra furán hangozhat, de ha tovább olvasol, te is meg fogod érteni.

 

Amikor a Knoxville-i Bailey Sellers 16 éves volt, hasnyálmirigy rák miatt elvesztette édesapját. Az apa, tudva, hogy egy rettenetesen nehéz időszak fog következni a lánya számára, úgy döntött, különleges meglepetéssel készül elő gyermeke elkövetkezendő születésnapjaira.

A halál fenyegető jelenlétével a sarkában Bailey apja, bár tudta, hogy személyesen nem kísérheti végig lánya felnőtté cseperedését, nem szeretné magát teljesen kivonni az életéből. Azt tervelte ki, hogy minden egyes születésnapjára egy virágcsokorral fog kedveskedni neki, amit előre ki is fizetett.

Bailey november 24-én 21 éves lett. Ezzel a fontos eseménnyel együtt az utolsó virágcsokrát is megkapta elhunyt édesapjától. Aznap délután egy keserédes bejegyzést is írt a Twitteren, ami aztán vírusként terjedt tovább.

“Édesapám rák miatt meghalt, amikor 16 éves voltam, viszont előtte virágcsokrokra fizetett elő, amelyeket minden évben megkaptam a szülinapomra. Nos, ez a 21 születésnapom és egyben az utolsó virágom is. Hiányzol Apa!”

A csodás csokor mellett Bailey apja egy kézzel írt lapot is küldött a lányának.

“Ez az utolsó üzenetem számodra, amíg újra nem találkozunk. Nem akarom, hogy ezután még egy könnycseppet is ejts értem, hiszen én már nagyon jó helyen vagyok. Légy boldog és élvezd az életet. Veled leszek minden egyes mérföldkőnél az életedben. Nézz körül, én ott leszek mindenütt.”

Édesapja előrelátásának köszönhetően Bailey teljes értékű felnőtté vált, aki tudja, hogy az apja soha nem lesz tőle túl távol. Megjegyezte, hogy az apja mindig is szeretett igazán különleges meglepetéseket okozni számára a születésnapján. A halála után sem tett kivételt.
A szívmelengető bejegyzése sokakat megérintett a Twitteren és mind egyetértettek abban, hogy ez volt az édesapa módja arra, hogy támogatását fejezze ki lánya felé az útkeresés során.

tudasfaja.com

loading...