Kezdőlap EZOTÉRIA Minden szerelmes pár életében sorsdöntő lesz február 14-e! Ezt ígéri a Valentin-napi...

Minden szerelmes pár életében sorsdöntő lesz február 14-e! Ezt ígéri a Valentin-napi horoszkóp!

A február tele lesz izgalmas fordulatokkal mind pozitív, mind negatív téren. Az önbizalomhiány okozta összezördülések is komoly befolyással lesznek a párkapcsolatokra, de nem kell aggódni, mert ha ezen képesek vagytok túllépni, akkor egy sokkal szilárdabb és mélyebb kapcsolatot tudhattok magatokénak. Tudd meg, hogy mi vár rád a szívügyek terén!

 

 

 

Kos

Nagyon nehezen tudod leplezni az akaratosságodat és a türelmetlenségedet és eben most sem fogsz sikerrel járni. Sajnos ezen nem igazán tudsz változtatni, éppen ezért ebben az időszakban rád nem jellemző módon visszahúzódsz a benned kialakuló önbizalomhiány és a félelmek miatt, Ennek ellenére sokan esedeznek utánad, hiszen mindenki odáig van az egyediségedért, a játékosságodért és az őszinteségedért.

Bika

Ebben az időszakban, ha a szőke herceg dicsérne, sajnos azt sem hinnéd el, mert az önbizalomhiányod nagy úrrá válik feletted. Legszívesebben ki sem mozdulnál a lakásodból, de ne aggódj. Ez nem tart örökké. Most nem is árt neked, ha egy kissé befelé fordulsz és megfigyeled, hogy milyen belső értékekkel rendelkezel. Ha sikerül rendbe raknod magad, utána a külsőddel sem lesz semmi problémád.

Ikrek

Ha továbbra is folytatod azt az akaratosságot és türelmetlenséget, amit eddig, akkor ne nagyon számíts rá, hogy ez a hónap szerelemmel fog kecsegtetni téged. Talán éppen az a célod, hogy békén hagyjanak és tehesd a saját dolgodat, csak éppen ezt nem tudatosítottad magadban. Képtelen vagy most bármiféle kötöttséget elviselni, és ha teheted, akkor kizárólag csak a saját szabályaid szerint működsz. Ha van párod, talán ő az egyetlen, akinek a jelenlétét elviseled magad mellett.

Rák

Nem egy békés időszak lesz az elkövetkező számodra. Ha nem vársz el semmit, akkor nem is érhet csalódás. Hiába vágysz gyengédségre és közelségre, az önbizalomhiányoddal minden lehetőséget kizársz az életedből, pedig nagyon is vonzó lennél sokak számára, de ezt most képtelen vagy jól kamatoztatni.


Oroszlán

Te egyenes virágzol. Minden rendben van veled. Őszintén megmutatod magad, nem akarsz másnak látszani. Emiatt nagyon is egyedi leszel mások szemében és a ragyogásod sok szempárt vonz majd. Ha egyedülálló vagy, akkor nagy eséllyel találkozhatsz egy potenciális partnerrel, ha kapcsolatban élsz, akkor pedig szintet fogtok lépni a pároddal.

Szűz

Eléggé zárkózott vagy most a szerelmi élet terén és nem is vágysz igazán kapcsolatra. Szeretnél inkább magaddal foglalkozni. A belső épülés most számodra az elsődleges. Ettől függetlenül egy érdekes eseményen vagy egy nehezebb élethelyzetben olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely leendő szerelemmel kecsegtet majd. Engedd el a félelmeidet, és ha eljön az ideje cselekedj a szíved szerint.

Mérleg

Nagyon érzékeny időszakot fogsz most megélni, ami miatt elvonulsz az emberek elől egy rövidebb időre. Szeretnél egy belső rendrakást végezni, hogy a tavaszt már újult erővel köszönthesd, ami nagyon jó ötlet. Éppen ezért ne hagyd, hogy rabul ejtsen a vásárlások lehetősége, mert csak a drága idődet és nem mellesleg a pénzedet rabolná.

Skorpió

Egyszerűen annyira nehezen lehet téged elviselni az elkövetkező időszakban, hogy valósággal taszítani fogod magad mellől a szerelmet. Makacsságod, türelmetlenséged és kötözködő hangulat még azokat is eltántorítja majd, akik teljesen odáig vannak érted. Ezzel nem fognak tudni harcolni. Lehet, ez csak azért történik veled, mert valójában szabad akarsz maradni és nem vágysz kapcsolatra. Azonban jobb, ha ezt nyíltan megmondod, mert így a másik kikészül a bizonytalanságtól.

Nyilas

Nem jellemző rád az önbizalomhiány, de valahogy mégis ennek a tanújelét fogod adni az elkövetkező időszakban. Szerencsére a szeretteid kedvessége enyhíteni tud majd az átmeneti gyengeségeden, viszont a szerelemnek nem fognak kedvezni a hirtelen hangulatváltozásaid. Tudod jól, hogy ha valamihez foggal-körömmel ragaszkodunk, akkor azt még jobban taszítjuk. Próbálj meg ellazulni és nem görcsösen akarni.

Bak

Alapvetően nem vagy egy nyitott szívű személyiség. Nagyon nehéz megérinteni a páncélod mögé zárt szívedet, de ha valakinek mégis sikerül, az megérdemli a szeretetedet. Az a gond, hogy ez a zárkózottság a következő időszakban még türelmetlenséggel és kiborulásokkal is tárul majd és ez senkinek nem könnyíti meg a dolgát. Jobb, ha kicsit hátrébb állsz és megfigyeled önmagad kívülről. Csak így tudsz változtatni a dolgon. Érdemes volna kicsit többet mozognod, az javítana a hangulatodon.

Vízöntő

Tiltott szerelmi légyottok izgalma perzseli fel a szívedet, ugyanakkor az ezzel járó kockázatok és nehézségek sem kerülnek el. Nem lesznek túl szerencsések ezek a játszmák és könnyen le is lepleződhetnek. Ha ez bekövetkezik az elég erős jele lesz annak, hogy nem a megfelelő pár mellett vagy éppen, azonban nem kizárt, hogy a titkolt viszony sem az igazi szerelem lehetőségét tartogatja számodra. Ideje jobban megvizsgálnod azt, hogy mi zajlik benned és letisztázni végre az érzelmeidet minden irányban.

Halak
Bár nagyon szeretnél szeretni  és a szívedet adnád annak, aki arra érdemes lehet, de az önbizalomhiányod gátat szab a lehetőségnek, hogy a szerelem az életedbe érkezhessen. Így igaz, hogy a rossz nem árthat neked, de a jó sem melengetheti meg a szívedet. Egyik pillanatban színekbe öltöznél és a legvonzóbb arcodat mutatnád a világnak, nyitottan minden lehetőségre, a másikban pedig hirtelen észbe kapva, sötét fátyol mögé burkolózol, és komolyságoddal távol tartod magadtól mindazt, amire valójában vágysz. Próbálj feloldódni, keress olyan tevékenységet, ami kikapcsol. Lehet, hogy éppen ott bukkan rád az igazi.

tudasfaja.com

 

loading...