Kezdőlap EGÉSZSÉG Minden nap megevett egy körtét, álmában sem gondolta volna, hogy ez lesz...

Minden nap megevett egy körtét, álmában sem gondolta volna, hogy ez lesz belőle!

Ha szereted a körtét és minden nap eszel belőle, amikor elérezik a szezonális ideje, akkor ezt a nagyon fontos tudnod kell vele kapcsolatban!

A körte ugyanis nagy hatással van a szervezetre, amit pár nap után mindenki tapasztalhat, aki napi rendszerességgel fogyaszt belőle.

Reuma és kimerültség ellenstyle=”text-align: justify;”>

A körte néhány betegség ellen is kiváló ellenszer. Többek között az ízületi gyulladások, reuma, kimerültség és a depresszió megelőzéshez is érdemes minél több körtét fogyasztanunk ősszel.

Egyes vizsgálatok szerint még a vérszegénység és a hasmenés is megelőzhető a körtével, ráadásul a végbélrák kialakulását is megelőzhetjük a fogyasztásával.Cukorbetegeknek is

Sok gyümölcs hiába jótékony hatású, azonban a cukorbetegségben küzdőknek nem mindegy, hogy melyiket milyen mennyiségben fogyaszthatják. A körte viszont pont az egyik olyan gyümölcs, amit még ők is nyugodtan fogyaszthatnak.

Energiaital helyettA sok jótékony hatása mellett azt is fontos kiemelni, hogy a legalább fél óráig főzött körte levével kiválthatjuk az energiaitalokat. Ugyanis élénkítő hatással van a szervezetünkre, így a nagyobb szellemi teljesítményt követelő időszakokban érdemes inkább ezzel a természetes módszerrel próbálkoznunk.

Szerző: tudasfaja.com

loading...