Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Minden mosás után egy pohár szájvizet öntött a mosógépbe. Amikor megtudtam miért,...

Minden mosás után egy pohár szájvizet öntött a mosógépbe. Amikor megtudtam miért, azonnal kipróbáltam én is!

Hirdetés

Ma már egyre több házi praktikát ismerünk, amelyek könnyebbé teszik az életünket és a mindennapjainkat.

 

Hirdetés

A mosógép takarítása, tisztán és illatosan tartása az egyik legnehezebb feladat minden háziasszony számára, bár az ecet, a szódabikarbóna és sok más “csodaszer” képes pillanatok alatt megoldani ezt a problémát.

A szájvizes megoldást azonban ennek ellenére mégsem ismeri senki, a fenti cím láttán biztosan sokan felemelhették a fejüket. Nos, valóban a szájvíz mosógépbe öntése képes igazi csodaszerként működni, ha egyszer kipróbáljuk, mi is elismerjük hatását.

Alkalmazás:Mosást követően az üres mosógépbe önts bele a tartályba egy pohár szájvizet, és ugyanezt tedd meg a tartályokban is. Indítsd el a mosógéped egy magasabb hőfokon, majd mosást követen alaposan töröld szárazra.

Havonta egyszer ajánlatos megismételni ezt a folyamatot, amellyel a mosógépben lévő lerakódások kitisztulnak, a vízkőlerakódások megszűnnek, mosógépünk pedig több mosást követően is friss és illatos marad.Egy korábbi cikkünkben bemutattuk miért áztassuk szájvizes vizbe a lábunkat. Ha szeretnéd megtudni az okát és megismerni lenyűgöző hatását, az alábbi linkre kattintva megteheted:

Szájvizes vizbe áztatta a lábát 30 percig. Ha megtudod miért, te is kipróbálod majd!

Szerző: tudasfaja.com 

Hirdetés