Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Minden idők legdurvább jelenete: elszabadultak az indulatok az X-faktorban! (VIDEÓ)

Minden idők legdurvább jelenete: elszabadultak az indulatok az X-faktorban! (VIDEÓ)

A korábban a mulatós műfajban feltűnő, majd a reggaetónban próbálkozó énekesnő földhöz vágta a mikrofont, aztán káromkodva kikérte magának, hogy leszólták a produkcióját. A mentorok asztalához ment, és üvöltve sértegette Bogit, aki szerinte hozzá képest egy senki.

A tehetségkutató női mentora megdöbbent az őrjöngés láttán, szinte meg sem mert szólalni, szoborrá dermedve hallgatta a szitokáradatot. Gáspár Laci (40) próbálta csitítgatni a magából kikelve tomboló Loca Panterát, de ő még idegesebb lett. Nem akarta abbahagyni a balhézást, ezért Lacinak kellett erélyesen rászólnia, és kiküldenie a stúdióból. Végül kiviharzott a lány a kulisszák mögé.

– Már a válogatókat megelőzően is beszélgettünk a mentorokkal egy az előző évadban történt esetről. Tavaly nagy port kavart Mirjam mikrofondobálása, és Laci remélte, idén ilyesmi nem fordul elő – kezdte lapunknak Bogi, aki Loca Pantera produkciója után elsőként kezdte az értékelést, ám a nyitómondata után elszabadult a pokol.

– Azonnal felháborodott, ingerült lett, nem tetszett neki, amit hallott, nem bírta a kritikát. Egyszer csak repült a mikrofon… Nem hittem, hogy nekem is át kell élnem ilyesmit testközelből. Ijesztő volt, hirtelen odajött hozzánk, és megrémültem, mert rám haragudott, velem kezdett el kiabálni. A fiúk megvédtek, Laci erélyesen lépett fel, és akkor már éreztem, biztonságban vagyok.

Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere elárulta lapunknak, a biztonsági emberek ott voltak takarásban, s bármikor közbeléptek volna, ha veszélyessé válik a helyzet.

– Akiket kiválogatunk a mentorok elé, többfordulós castingon vesznek részt. Pontosan felmérjük, jelenthetnek-e bármilyen veszélyt a közönségre, mentorokra és a stábra – magyarázta Verebély. – Arra viszont, hogy valaki hirtelen felindulásból elhajítja a mikrofont, nem lehet felkészülni. A mentorok profin kezelték a kialakult szituációt, tudtuk, nem lesz probléma. Laci határozott fellépése pedig elég volt, hogy a versenyző elhagyja a színpadot.

Tavaly az egyik versenyző, Mirjam a mentorok felé hajította a mikrofont, amikor az RTL Klub tehetségkutatójában közölték vele: produkciója kevés a továbbjutáshoz. Nem sokkal később érkezett az évente próbálkozó Hörcher László, akit már jól ismernek a mentorok, így meg sem hallgatták. A férfi magából kikelve üvöltözött a mentorokkal, majd a takarásban, Kiss Ramónának is végig kellett hallgatnia az őrjöngését. Végül biztonsági őrök kísérték ki.

 

Forrás
loading...