Kezdőlap EZOTÉRIA Minden csillagjegynek két arca van. Tudd meg, hogy milyen negatív, és pozitív...

Minden csillagjegynek két arca van. Tudd meg, hogy milyen negatív, és pozitív tulajdonságaid vannak!

Nem létezik fény világosság nélkül, szomorúság boldogság nélkül, élet halál nélkül, siker balszerencse nélkül stb. Két pólus jellemző a csillagjegyekre is, minden embernek megvannak a pozitív és negatív tulajdonságai egyaránt.

Kos

Valósággal szomjazod az életet, azonban egyik pillanatban nagyon energikus vagy és motivált, míg a másik pillanatban rádtör a depresszió, és a kilátástalanság. Néha nehéz rajtad kiigazodni. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hisztis leszel, és bosszúálló.

Bika

Sokat kell dolgozzál azért, hogy körülötted minden úgy menjen, ahogy elképzelted. Hűséges típus vagy, nem csak a munkahelyeden, de a párkapcsolatodban is. Azonban bizonyos helyzetekben nagyon makacs, és merev tudsz lenni.

Ikrek

A legjobb példa vagy arra, hogy a csillagjegyeknek két arcuk van, te egy igazi kettős személyiség vagy. Egyik pillanatban kedves, barátságos, segítőkész vagy, a másik pillanatban pedig olyanná válsz, mint egy szúrós, sértődött sün. A rózsaszín világod gyorsan beborul, és hajlamossá válsz a depresszióra, borúlátásra.

Rák

Gondoskodó, lojális, és érzelmes alkat vagy, figyelmesen meghallhatsz mindenkit, nálad megoldásra találnak a legnehezebb problémák is. De a másik pillanatban komoly küzdelmet jelentenek számodra saját démonjaid, és a pesszimista világnézeted. Hajlamos vagy az elszigetelődésre, és a zárkózottságra.

Oroszlán

Született vezető alkat vagy, azt szeretnéd, ha az egész világ a lábaid előtt heverne. Bájos vagy, megbízható, és ambíciós. Megszállott, és perfekcionista vagy, de, ha nincs kedved valamihez, akkor hamar eluralkodik rajtad a lustaság, és a nemtörődömség.

Szűz

Könnyen el tudsz veszni az apró részletekben, hosszú órákat töltesz el azzal, hogy megtaláld a tökéletes megoldást egy problémára. Rendszerető, már-már rendmániás vagy, addig nem nyugszol, míg nem látod át mindennek a működését. Néha pontosan ezzel a “mániákusságoddal” nehezíted meg a saját, és a mások világát is. Fordíts egy kicsit több időt a belső békéd megtalálására.

Mérleg

Nagyon békés, kiegyensúlyozott személyiség vagy, Szeretsz segíteni másokon, az életed karitatív tevékenységeknek szenteled. Kerülöd a konfliktusokat, azonban sokszor balul sül el a jóakarásod, és magad sem érted, hogy mivel okoztál akkora galibát. Ilyenkor könnyen befelé fordulsz, és magadba zárkózol.

Skorpió

Intelligens, és nagyon szarkasztikus vagy, az igazi érzéseidet mindig elrejted, nem szeretnéd felfedni a legféltettebb titkai senki előtt. Mindig egy láthatatlan páncéllal véded magad, hajlamos vagy a manipulálásra. Viszont, ha azt látod, hogy valakinek nagy szüksége van rád, akkor rögtön a segítségére sietsz.

Nyilas

Optimista, és kalandvágyó vagy, azonban nagyon nehezedre esik, hogy egyetlen dologra koncentrálj. Szétszórtságodból számos problémád adódhat. Könnyen válsz feszültté, néha úgy működsz, mint egy időzített bomba. A másik véglet az, amikor csak ülsz egy helyben, és nem vagy képes semmit sem csinálni, annyira eluralkodik rajtad a közöny. Ez szerencsére nem túl ritkán fordul elő.

Bak

Nagyon szorgalmas, ambiciózus, praktikus, és intelligens személy vagy. Egységébe látod mindig a dolgokat, könnyen hozol jó döntéseket, számos kiváló projekted van. Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretnéd, arrogánssá válsz, és hamar elszakad a cérna.

Vízöntő

Imádsz utazni, és megismerkedni más kultúrákkal. Széles látókörrel rendelkezel, szinte bármiről képes vagy beszélni. Azonban van néhány olyan téma, ami elől teljesen elzárkózol. Nagyon praktikus vagy, de, ha nem tanulod meg kontrollálni az érzéseid, sok problémád adódhat a kapcsolataidban.

Halak

Érzelmes, gondoskodó és kreatív személyiség vagy. Általában mélyre szóló barátságokat kötsz, akikhez bármilyen problémával nyugodtan fordulhatsz. Segítőkész vagy, mindent képes vagy megtenni szeretteidért. A probléma az, hogy nem mindig állsz két lábbal a Földön, könnyen el tudsz veszni a képzeletvilágodban.

tudasfaja.com

loading...