Kezdőlap EZOTÉRIA Milyen színű ruha van most rajtad? Ilyen a lelkivilágod jelenleg!

Milyen színű ruha van most rajtad? Ilyen a lelkivilágod jelenleg!

Mindenkinek van kedvenc színe, vagy legalábbis olyan, amit sokszor előnyben részesít a többiekkel szemben. És természetesen van olyan is, amit soha, semmilyen körülmények között nem venne magára.

Az, hogy milyen színt viselsz szívesebben, sokat elárul rólad. Nézz csak be a gardróbodba, milyen színű ruhák vannak túlsúlyban.

1.Piros

Merésznek, és kihívónak tartanak. A piros színű ruhák növelik az önbizalmad, de ki is tűnsz velük a tömegből. A legtöbb kultúrában a piros, vörös színt a szenvedéllyel, és a vonzerővel kapcsolják össze. A vörös és fekete kombinációja az egyik nagy kedvenc női klasszikus.

2.Sárga

Ez egy eléggé feltűnő, és szokatlan szín, így csak a bátrabb emberek veszik fel. De nagyon üdítő látvány, és az egész megjelenést karakteressé varázsolja. Amíg még csak barátkozunk a sárgával, csak kisebb kiegészítő darabokat hordjunk.

3.Kék

Csökkenti a vérnyomást, ezért nagyon ajánlott a hevesebb vérmérsékletű emberek számára. Ha egy nehezebb munkanapra készülünk, egy fontos tárgyalás előtt állunk, akkor vegyünk kék színű ruhát magunkra. Nagyon jó első benyomást fogunk kelteni vele.

4.Zöld

Ez a szín egyszerre nyugtat, és tölt fel pozitív energiával. Számtalan színárnyalata létezik, éppen ezért könnyen találtatható bármelyik bőrszínnel. Viselője egészen biztosan kifinomult eleganciával, és határozott jellemmel rendelkezik.

5.Lila

Ha azt a benyomást szeretnénk kelteni, hogy nagyon magabiztosak vagyunk, akkor vegyünk lila ruhát magunkra. Az állásinterjúra is nyugodtan vehetünk lila ruhát, hiszen érett és komoly személyiség benyomását fogjuk kelteni benne. Társíthatjuk nyugodtan pasztell színekkel.

6.Fekete

A fekete karcsúsít éppen ezért nagyon sokan részesítik előnyben, sőt, azért is mert sok mindennel találtatható. Elegáns, de egyben szomorú hatást keltünk, ha fekete színt veszünk magunkra. Találtassuk színes kiegészítőkkel.

7.Narancssárga

Energiával tölt fel, és serkenti a kreativitásunk. Hogy ne legyen olyan nagy a kontraszt, találtassuk más semleges színekkel, így azt is elkerülhetjük, hogy hivalkodónak tartsanak.

tudasfaja.com

loading...