Kezdőlap EZOTÉRIA Milyen pózban szoktál ülni? Vigyázz, mert ezt árulja el rólad!

Milyen pózban szoktál ülni? Vigyázz, mert ezt árulja el rólad!

Szakemberek szerint egészségtelen az, ha hosszú ideig keresztbe tett lábbal ülünk, hiszen akadályozzuk a vérkeringést. Az, hogy hogyan ülünk nem csak egészségügyi vonatkozásban fontos, hanem számos tulajdonságunkra is fény derül belőle.

 

Melyik az a pozíció, melyet a leginkább alkalmazol az alábbiak közül? Nézd meg, milyen tulajdonságaidról árulkodik!

A.

A pszichológusok szerint ez a legelterjedtebb pozíció. Azok akik ezt az ülésmódot kedvelik leginkább, gyakran emelnek falat a külvilág, és a saját kis féltett világuk közé. Ha problémák adódnak, inkább a homokba dugják a fejüket, reménykedve, hogy majd maguktól megoldódnak azok. Eléggé zárkózottak, de, ha számukra kedves, és megbízható ember közeledik feléjük, akkor hamar megnyitják a falaikat. Akik így ülnek kreatívak, kedvesek, játékosak, szeretnek sokat beszélni.

B.

Akik így ülnek igen erős képzelőerővel rendelkeznek, sokat álmodoznak, nagyon aktívak, aktív közösségi szervező erővel rendelkeznek. Mellettük nem lehet unatkozni. Imádnak utazni, szeretik a kalandokat, kihívásokat. Mivel állandóan mozgásban vannak, néha ellentmondásos személyiségnek tűnhetnek.

C.

Azok az emberek, akik így ülnek igen aprólékosak, és maximalisták. Két óráig is képesek válogatni az üzletben, míg megtalálják a megfelelő terméket. Úgy tűnik minden kaotikus körülöttük, azonban bennük nagyon harmonikus rend uralkodik. Minden helyzetben tudják, hogy mit kell mondani, cselekedni. A legnagyobb gyengeségük, hogy nem tudnak egyetlen cselekvésre hosszabb ideig összpontosítani.


D.

Okosak, értelmesek, rendezettek, a beszélgetésekben sokszor inkább háttérben maradnak, ha úgy látják, hogy kezd kiéleződni egy helyzet. Nem szeretik, ha valaki nyilvánosság előtt kifejezi az érzéseit, ilyenkor elpirulnak, és szégyenkeznek. Közvetlenek, nyitottak, két lábon állnak a földön. Ha úgy ülnek, hogy a sarkuk nem éri a földet, csak a lábujjhegyükön támaszkodnak, azt jelenti, hogy igen tettre készek, képesek bármikor szembeszállni a tárgyalópartnerükkel.

E.

Soha semmit nem hamarkodnak el, nagyon megfontoltak. Kissé későn érő típusok, fontosabb számukra a karrier, a házasság, és családalapítás várhat még egy kicsit. Kitartóak, makacsok, mindent megtesznek azért, hogy céljukat elérjék.

Szerző: tudasfaja.com

loading...