Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Milyen lesz a sorsod csillagjegyed szerint? Vajon rád is nagyszerű jövő vár?

Milyen lesz a sorsod csillagjegyed szerint? Vajon rád is nagyszerű jövő vár?

Mindamellett, hogy a csillagjegy, amely alatt születtünk számos dolgot elárul a személyiségünkről, a jövőnk alakulására is nagy hatást gyakorol. Tudd meg, hogy számodra ez mit jelent.

Kos

Tele vagy szenvedéllyel, tűzzel, így lehetetlen, hogy ne hagyj mély nyomot a világban. Talán nem lesz belőled elnök, sem világmegváltó űrhajós, de abban biztos lehetsz, hogy valami fontos ügy fog az irányításod alatt állni. A csillagok nagy dolgot jósolnak neked.

Bika

A csillagok neked nem jósolnak olyan kalandos életet, mint például a Kosoknak, de abban biztos lehetsz, hogy szép és kielégítő jövő áll előtted. Boldog házasságban fogsz élni, csodás gyermekekkel, lelki gazdagságban és anyagi jólétben. Ennél többre az ember nem is vágyhatna.

Ikrek

Intelligens, kommunikatív, a csillagjegyek örök fiatalja. A csillagok olyan életet ígérnek neked, amely cseppet sem lesz unalmas. Elbűvölő természetednek köszönhetően sok barát vesz körül és ha nem is partiról partira fogsz járni folyamatosan, akkor is sok kalandban lesz részed. A munkádban brillírozni fogsz és számos fantasztikus, festői szépségű helyre eljutsz majd.

Rák

A meleg, kedves, védelmező természeted miatt a legfontosabb számodra a családod és az otthonod megteremtése. Akkor érzed majd magad igazán kiteljesedettnek, ha gyermeket vállalsz és oltalmazhatod, nevelheted őt. A gyermeked a szereteted által igazán fontos, sikeres szerepet fog betölteni a társadalomban.

Oroszlán

Azon sem csodálkozna senki, ha Hollywoodban kötnél ki, hiszen megvan benned a képesség, hogy igazi sztár váljon belőled. Ha a színészkedés nem a te asztalod, akkor is számíthatsz rá, hogy olyan szerepet fogsz betölteni, ahol a figyelem középpontjában töltöd az időd nagy részét, bármilyen feladatot is láss el.

Szűz

Mivel egy kifejezetten intelligens jegyről van szó, aki mellesleg még perfekcionista is, kizárt, hogy ne hozz létre valami maradandót a világnak. A magánéletedben is minden rendben, de  a lefontosabb számodra, hogy állandóan a fejlődésre törekedj. Az sem lenne meglepő, ha te találnád fel a rák ellenszerét vagy bármit, ami az emberiség életét megkönnyítheti.

Mérleg

Kifinomult és igazán kellemes személyiség vagy, aki leginkább a párja oldalán tud kiteljesedni. Fontos számodra, hogy boldog házasságban élj kedveseddel, aki tisztel téged, hiszen számodra ő a legfontosabb a világon. Mindig a harmóniára törekszel. Az is lehetséges, hogy párod erős támaszaként állod meg a helyed az életben.

Skorpió

A csillagok meghatározó szerepet jósolnak neked az emberiség életében. Nem a szó szoros értelmében fogod vezetni embertársaidat, sokkal inkább vélemény formáló szereppel fogsz bírni. Elképzelhető, hogy spirituális vezető leszel. Sokan szeretnének olyanok lenni, mint te, ezért ez egyáltalán nem lenne meglepő.

Nyilas

Nem csak az egyik legvonzóbb jegy vagy, de a legaktívabb is. Ezért van az, hogy a csillagok kalandos jövőt jósolnak neked, számos élménnyel életed végéig. Nem csak arról van szó, hogy érdekes nyaralásokon fogsz részt venni, hanem arról is, hogy megismerhetsz és kapcsolatba kerülhetsz olyan kultúrákkal, hiedelmekkel, amelyek egy átlag ember számára elérhetetlenek.

Bak

Briliáns jövőnek nézhetsz elébe. Az ambíciód és a belső erőd lesz az, amely egyre magasabbra fog vinni a ranglétrán. Magas hatalmi pozícióba kerülhetsz, ahol vagyonokat szerezhetsz. Boldog házasságban fogsz élni pároddal, bár gyakran előfordulhat a részéről féltékenység irányodba.

Vízöntő

Egy tisztán látó, kitartó lélek vagy, aki mindig harcolni fog az elesettek védelmében, legyen szó bármilyen élőlényről. Bár nem látni sima utat előtted, de akkor is ki fogsz tartani amellett, hogy a világ fejlődését szolgálhasd. Életed nagy részét akár egy másik országban is leélheted és egy jelentős értéket képviselő, nem kormányzati szerv élére is kerülhetsz. Bármibe is kerüljön, nem fogsz csendben maradni, amíg nem leszel képes jó irányban  változtatni a környezeteden, ahol élsz.

Halak

Csodás jövő vár rád, ha elég erő lesz benned, hogy megvalósítsd a feladatot, ami rád vár. Lehetséges, hogy művészi pályán teljesedsz ki vagy egy olyan tevékenységben, ahol emberbaráti természetedet kamatoztathatod. Nagy esély van rá, hogy az emberiség következő nagy gondolkodóját te hozod majd a világra.

tudasfaja.com

loading...