Kezdőlap EZOTÉRIA Mi okozza majd a végzeted? Csillagjegyed szerint ez van megírva a sorsodban!

Mi okozza majd a végzeted? Csillagjegyed szerint ez van megírva a sorsodban!

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy előbb vagy utóbb eljön a vég. El kell fogadnunk, és nem szabad tragikusan felfognunk a dolgot, mert úgysem tudunk semmit tenni ellene. Az alábbiakban néhány humoros megfogalmazást láthatunk, “megtudhatjuk”, hogy csillagjegyünk szerint, milyen halálforma vár ránk.

 

Kos

Ne lepődj meg, ha a hegyekben kirándulás közben sodor el egy lavina, soha nem tudtál eléggé határozott lenni a döntéseidben. Egy döntésképtelen helyzet fogja a végzetedet okozni.

Bika

Egy természeti baleset fogja a végzetedet okozni. Vagy az erdőben ráddől egy fa, vagy pedig egy medve támad meg, aki elől nem sok esélyed lesz elszaladni. Nagyon balszerencsés vagy az ilyen és hasonló helyzetekben.

Ikrek
Egy harcban fogod elveszíteni az életed. Lehetséges, hogy egy állattal, de akár egy emberrel is harcolsz, még az is megtörténhet, hogy ez az egész egy lelki harc lesz.

Rák

Magányosan a szobádban fogod elveszíteni az életed. Nagyon jellemző rád az önsajnálat, és a fölösleges szenvedés, pontosan egy ilyen helyzetben lesz vége a földi létednek.

Oroszlán

Mivel szereted a kalandos, veszélyes életet, valószínű, hogy kígyóharapás, vagy egy extrém túra miatt fogod életedet veszteni.

Szűz

A felfokozott érzelmek, a félelmeid miatt fogod az életed veszíteni. Mivel állandóan stresszelsz, ez okozhatja a veszted, az is lehet, hogy agyvérzés, vagy infarktus áldozata leszel.

Mérleg

A döntéshozás nem az erősséged. Egy olyan helyzet miatt fog érni a halál, amelyben nem fogod tudni időben meghozni a helyes döntést.


Skorpió

Szereted kissé túlzásba vinni a dolgokat. Egy merész szerelmi kaland miatt fogod elveszíteni az életed.

Nyilas

Egy szerencsétlen baleset fogja okozni a halálod. Lehet, hogy mész a járdán, és megbotlasz, vagy a fejedbe esik egy virágcserép.

Bak

Úgy tűnik, hogy egy olyan fura helyzetnek leszel az áldozata, amelyből akár meg is menthetnének, de senki nem siet idejében a segítségedre.

Vízöntő

A kimerültség fogja a végzetedet okozni. Akár a munkától, akár a sok szórakozástól, mivel soha nem tudod meghúzni a határokat magadnak.

Halak

Vízbefúlás fenyegethet, vagy egy halszálka keresztbe fordul a torkodon. Egy nagyon banális szerencsétlenség okozza a halálod. Jó, ha egy kicsit tudatosabban, megfontoltabban éled az életed.

tudasfaja.com

loading...