Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mi életed színpadja most? Válassz egy kristályt és kiderül!

Mi életed színpadja most? Válassz egy kristályt és kiderül!

Próbálj ráhangolódni az alábbi 6 kristályra, és válassz egyet közülük, amelyik a legközelebb áll a szívedhez. Utána pedig olvad el, hogy mit ír az elemzésben, mi fog történni a közeljövőben az életedben.

1.

Nagy változások jönnek az életedben. Lehet, hogy most úgy tűnik, hogy csak állsz egy helyben, és nem történik semmi, de ne aggódj, mert lassan elindulsz a számodra hasznos változások felé. Légy türelmes, és fordíts időt magadra, foglalkozz egy kis önfejlesztéssel. Pozitív hozzáállásra, és türelemre lesz most szükséged.

2.

A tudatalattidban arra törekszel, hogy kiegyensúlyozottabban, és tudatosabban élj. Át kell gondolnod, hogy mi jelenti számodra az életben az igazi értékeket, milyen kapcsolatod van a világi dolgokkal. Nem egy könnyű út áll előtted, de ha nem adod fel, akkor egy sokkal szebb, és minőségibb élet vár rád.

3.

Úgy tűnik, most nagyon jól érzed magad a bőrödben. Az életed végre felfele ível, pozitív irányba kezd fejlődni. Eléred azt, amiről egész életedben álmodtál. Őrizd meg ezt az érzést, hiszen még sokszor segítségedre lehet. Az életben folyton váltják egymást a jó, és rossz dolgok, éppen ezért a pozitív időszak után akár rossz dolgok is várhatnak rád, de soha ne feledd a boldogság hangulatát, hiszen már megtapasztaltad.

4.

Negatív dolgokkal fogsz szembesülni. Talán dühös, féltékeny, vagy irigy leszel valakire. Ne korhold ezért magad, fogadd el, hogy rossz érzések is vannak az életben. Igyekezz minél hamarabb átbillenni a pozitív oldalra. Ne feledd a negatív érzések, semmi pozitívat nem fognak hozni az életedbe.


5.

Most itt az ideje, hogy megszabadulj a régi szokásoktól, és a lehúzó, negatív energiával rendelkező emberektől. Figyelj oda a tested, és a lelked fejlesztésére is. Ha nem érzed jól magad, fordulj orvoshoz, ne hanyagold el magad.

6.

Ha ezt a kristályt választottad, akkor azt jelenti, hogy valószínű elnyomod az érzéseidet. Légy őszinte legalább magadhoz. A titkok megnehezítik az életedet. Úgy érezheted, hogy a külső körülmények túlságosan befolyásolnak. Ha nem tudsz megküzdeni velük, fordulj szakemberhez.

tudasfaja.com

loading...