Kezdőlap EZOTÉRIA Az első dolog, amit észreveszel a képen, elárulja, hogy mi aggaszt jelenleg...

Az első dolog, amit észreveszel a képen, elárulja, hogy mi aggaszt jelenleg a legjobban

Annak ellenére, hogy észrevesszük vagy sem, a tudatalattink tökéletesen meghatározza, hogy kik is vagyunk, ugyanis azt nem lehet átvágni vagy manipulálni. A következő teszt elvégzésekor annyi lesz a dolgod, hogy rápillantasz a képre és megmondod, hogy mi fogta meg először a figyelmedet. 

A szem ugyan egy teljes képet lát, de az elme kiragadja azt, ami a legjobban rezonál az adott tudatállapottal, lelki státusszal. Tudd meg hát, hogy mi foglalkoztat jelenleg a legjobban.

Mit vettél észre először a képen?

1# A párducokat

A legnagyobb stresszforrást jelenleg egy személyes kapcsolatod alakulása jelenti. Úgy érzed, hogy kezded elveszteni a köteléket egy szeretteddel és néha már nem is igazán érted, hogy hová tart az egész. Térj vissza gondolatban a kapcsolatotok elejére és elevenítsd fel milyen volt a kezdet. Lehet, hogy csak annyira van szükség, hogy alaposan megbeszéljétek a lehetséges problémákat. Leggyakrabban a jó kommunikáció a megoldás.

2# Oroszlánok

Nehezedre esik megbirkózni mindazzal a kötelezettséggel, amit a nyakadba vettél és már egy ideje cipelsz. Annyira hozzászoktál, hogy mindent a kezedben tartasz és mindenkiről gondoskodsz, hogy magadról teljesen megfeledkeztél. A családod és a barátaid nagyon szívósnak tartanak, ám te érzed, hogy elérkeztél a tűréshatárodhoz. Ne feledd, hogy nem bűn néhanap önzőnek lenni. Ideje, hogy kényeztesd magad és feltöltsd az elemeidet.

3# Zebrák

A legnagyobb aggodalmat a saját vagy egy szeretted egészsége miatt érzel. Az aggodalom alapvetően nem rossz dolog, hiszen arra ösztönöz, hogy jobban odafigyelj az életmódodra, és ha kell, változtass rajta, ám annak semmi értelme, hogy az aggodalom szorongásba csapjon át, mert az csak tovább ront az egészségeden. Ha van valami, amit nem tudsz kontrollálni, engedd el, a többi felett pedig vedd kezedbe az irányítást.

4# Zsiráfok

Legjobban a munkád és az anyagi bizonytalanság aggaszt. Sajnos manapság ezzel nem vagy egyedül. Mivel nagy a verseny és tudni kell okosan helyezkedni és taktikázni, nem árt, ha felszedsz magadra néhány képességet, amelyeknek nagy hasznát veheted a munkádban és általa előnyre is szert tehetsz.

5# Kék madár

Egy kissé elveszettnek és magányosnak érzed magad. A jelenkor modern társadalmában az emberek javarészt üzeneteken és képeken keresztül tartják a kapcsolatot, ami remek dolog, de mellette annyira elszoknak egyesek az élő szótól, hogy már nem is érzik azt kényelmesnek. Ennek a következménye lehet az, hogy egyre többen érzik magukat elszigetelve és magányosan, ezt pedig fel kell oldani valahogyan.

6# Madarak

Ha a két madarat láttad meg elsőként a képen, akkor egyedül érzed magad. Szeretnél beszélni valakivel az érzéseidről, mégis kissé kényelmetlenül érzed magad, mert úgy gondolod, hogy senki nem lenne elég megértő veled. Ne rejtegesd az érzéseid, bízz a családodban és a barátaidban. Ha mindig függetlennek és gondtalannak mutatod magad, akkor ne csodálkozz, hogy nem akarnak segíteni neked, hiszen nem is tudják, hogy baj van.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...