Kezdőlap EZOTÉRIA Merre találod a boldogságod? Ha kíváncsi vagy, mondd meg melyik dombról néznél...

Merre találod a boldogságod? Ha kíváncsi vagy, mondd meg melyik dombról néznél le legszívesebben!

Nem találod a boldogságod? Most megmutatjuk, hogy mi a megoldás, merre kell keresned. Válassz egyet az alábbi képek közül azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez.

1.

Egy tengerparti, pezsgő város látható a képen, ha ez vonz a legjobban, akkor itt az ideje, hogy egy kis színt vigyél az életedbe. Ne félj, légy bátor, szerezz új élményeket.

2.

Egy kis meghittségre, bensőséges hangulatra vágysz, vonulj el a pároddal egy romantikus kiruccanásra, és töltődj fel. Ha egyedülálló vagy, akkor legjobb barátoddal tölts egy kellemes délután, meghitt beszélgetéssel, finom falatokkal.

3.

Úton vagy, de még nem érkeztél meg, de nem is tudod, hogy merre tartasz. Tele vagy várakozással, és bizonytalansággal. Nézz a lelkedbe, és döntsd el, hogy mi adna igazán feltöltődést. Lehet, hogy egyedüllétre vágysz, de az is lehet, hogy egy társaságban tudsz feltöltődni. A lényeg, hogy ne az elvárásoknak, hanem saját lelkednek próbálj megfelelni.

4.

Tele vagy szeretettel, és érzelmekkel, ne zárd magadba, engedd ezeket megmutatkozni. Vállald önmagad, ne rejtsd el igazi éned. Szeresd magad, itt az ideje egy kis befele fordulásnak. A boldogságot soha ne a külső dolgokban, hanem belül, magadban keresd.

5.

A lelkednek leginkább arra van szüksége, hogy egy kicsit elvonulj. Végre foglalkozz egy kicsit magaddal is, nem mindig a mások problémája legyen az első. Akkor leszel igazán boldog, ha észreveszed az apró, hétköznapinak tűnő örömöket is. Egy kis egyedüllét igazán jót tesz a lelkednek, meg kellene alapozd az önbizalmad.

6.

Nagy változás előtt állsz, és végre látod is a lehetőségeket. Higgy benne, hogy mostantól mindenre jobbra változik. A természet nyújt most számodra a legjobb ihletforrást, próbálj meg minél több időt a természetben tölteni. Ha egy kis meditálással is össze tudod kapcsolni, akkor rád köszönhet egy sokkal boldogabb életszakasz.

tudasfaja.com

loading...