Kezdőlap EZOTÉRIA Mennyire vagy erős személyiség? Ebből a tesztből megtudhatod!

Mennyire vagy erős személyiség? Ebből a tesztből megtudhatod!

Mindenkinek vannak gyenge pontjai, de ezeket leginkább rejtegetjük, nem szeretünk róluk beszélni. Olyan ember nincs, aki mindig minden helyzetben erős tud maradni. A gyengeség nem szégyen, tanuljunk meg együttélni vele, és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy fejlődni tudjunk.

 

Nézd meg az alábbi képeket, és válassz ki egyet közülük, amelyikről úgy gondolod, hogy nem szeretnél abban a helyzetbe kerülni.

1.Ha az első képet választottad, akkor nagyon szükségét érzed annak, hogy egy kicsit egyedül maradhass. Eleged van abból, hogy mindig nagyon sokan vannak körülötted. Lehet, hogy elfáradtál, vagy túl sok sérelem ért a múltban, itt az ideje, hogy egy kicsit kipihend magad. Ne maradj túl sok ideig egyedül, sokkal könnyebb lesz, ha elmondod barátaidnak, hogy mit érzel.

2.Nagyon perfekcionista vagy, általában túl komolyan veszed az életet, és önmagad is. Tele van stresszel az életed, ez nem mehet így hosszútávon. Jobban kellene vigyáznod magadra, és jó lenne, ha végre megnyugodnál egy kicsit. Tarts szünetet egy pár napig, és pihenj. Találkozz a barátaiddal, menj el egy SPA-ba, töltődj fel.

3.Úgy érzed, hogy nem jó fele tartasz az életben. Kissé letargikus, depressziós a hangulatod mostanában, semmi sem okoz örömet. Nem minden olyan tragikus, mint, ahogy most látod, légy egy kicsit türelmes, és minden helyreáll. Menj moziba, sétálj a parkba, találkozz barátaiddal. Ha jól kipihented magad, újra látni fogod az élet naposabb oldalát.

4.Problémáid az önbizalmadból adódnak. Úgy gondolod, hogy a körülötted levő emberek sikeresebbek, szebbek, okosabbak, boldogabbak. Ne hasonlítsd mindig össze másokkal magad, te egyedi, és megismételhetetlen vagy. Ha változást szeretnél az életedben, te vagy az egyetlen, aki ezért tehet.

loading...