Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik utcán sétálnál végig? Ilyen lesz a jövőbeli utad, ezek várnak még...

Melyik utcán sétálnál végig? Ilyen lesz a jövőbeli utad, ezek várnak még rád az életben!

Hirdetés

Az alábbi képek közül válaszd ki az, amelyik a legszimpatikusabb számodra, ahol nagyon szívesen sétálnál, és megtudhatod, hogy merre tart az életed, milyen jövő vár rád.

 

Hirdetés

Csak befele figyelj, ne befolyásoljon semmi más a választásodban.

1.Romantikus, kíváncsi

Igen összetett a személyiséged, egyszerre vagy kíváncsi, és felfedező, de sokszor vágysz meghittségre, nyugalomra is. Romantikus alkat vagy, meg tudsz hatódni egy kivilágított, macskaköves utcától is. Nagyon fontos számodra a szeretet, és nem csak kapni, de adni is szeretsz. Nyitott vagy az új dolgokra, hiszen nem szeretnéd elszalasztani a jó lehetőségeket.

2. Életvídám, kreatív
Ha ezt a képet választottad, azt jelenti, hogy imádod az életet, általában vidám vagy, nagyon fontosak számodra a színek, a napsütés, a fények. A végtelenbe mutató hosszú utca arra utal, hogy soha nem adod fel, a végletekig harcolsz. Nagyon sok álmod, és vágyad van, és igyekszel, hogy ezeket mind be tud teljesíteni.

3.Érzékeny, őszinte

Fontos számodra a meghittség, és a biztonság. Ezen a képen nem csak épületek látszanak, hanem emberek is, ez pedig azt jelenti, hogy nagyon fontosak számodra a barátok, ha nincsenek körülötted emberek, igen magányosnak érzed magad. Nagyon érzékeny alkat vagy, többször törték már össze a szíved, értek csalódások. Bízol abban, hogy a csalódásokon túl léteznek igazán őszinte kapcsolatok is.

4.Magány

Jobban szeretsz egyedül lenni, nem fontos számodra, hogy barátok, és ismerősök vegyenek körbe. Nem szoktál pletykálni, és nem érdekel, hogy mások hogyan élnek. Inkább szeretsz egyedül lenni, nem azért, mert önző vagy, hanem jobban szereted egyedül elemezgetni a dolgokat, nem akarod, hogy más véleménye befolyásoljon. Itt az ideje, hogy rendet tegyél a gondolataidban, és érzéseidben.

5.Örökmozgó

Tele vagy energiával, állandóan valamit szervezel intézkedsz. Csak úgy élsz, ha pezseg körülötted a világ, állandóan új ingerekre vágysz. Sokan irigylik ezt a sok energiát tőled, de néha nem ártana egy kicsit megnyugodnod, lecsillapodnod. Lehetséges, hogy ez az állandó pezsgés, valamiféle menekülést jelez, hogy ne kelljen időt tölts önmagaddal.


6.Álmodozó, örök optimista

Mindig a jóra törekszel, nagyon tiszta a lelked. Soha nem ártanál senkinek, viszont jó lenne egy kicsit több szeretetet adnod önmagadnak is. Empatikus, és nagyon segítőkész vagy, valódi értékeket képviselsz, ne hagyd, hogy mások visszahúzzanak. Büszke lehetsz magadra azért, hogy mindig mindenben megtalálod a szépséget!

tudasfaja.com

Hirdetés