Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik gyémántot választod az alábbi 10 közül? Fontos dolgokat tudhatsz meg személyiségedről!

Melyik gyémántot választod az alábbi 10 közül? Fontos dolgokat tudhatsz meg személyiségedről!

Hirdetés

A nők egy bizonyos része gyémántba méri az igazi szerelmet. Fontos számukra, hogy legalább az eljegyzési gyűrű legyen gyémánt. A gyémánt ugyanis a gazdagság, és a legnagyobb kincs jelképe.

 

Hirdetés

Válassz egyet az alábbi gyémántok közül, melyik a legszimpatikusabb számodra. Majd olvasd el az elemzést!

1.Kör alakú

Ez a klasszikus forma nagyon népszerű, sokan ezt részesítik előnyben, hiszen elegáns, és mindig divatos. Aki ezt választotta egyszerű, de kifinomult személyiség. Könnyen feltalálják magukat, de mégis sokszor szükségük van a szocializációra.


2.Hercegnő

A tündérmesék világában gyakran bukkan fel ez a gyémánt. Ha ezt választottad, egy igazi Disney hercegnő vagy. Ragyogó, kiemelkedő a szépséged, elegáns, de szeszélyes vagy.

3.Smaragd

Ezek a lekerekített élekkel rendelkező kő olyan ember választása lehet, aki szereti a kockázatot, és bátor. Igen magas az önbizalmad, és szereted az új dolgokat kipróbálni.

4.Assher

Hasonlít a smaragdhoz, csak kicsit durvábbak az élei. Nincs lekerekítve a sarka, és nagyobbak az oldalai. Az 1920-as években volt igazán divatos. Aki ezt választotta az nagyon nosztalgikus alkat, imádja a nőies divatot.

5.Párna

Ez a szokatlan forma hasonlít egy párnához, mely kissé szélesebb kör alakkal, és lekerekített sarkakkal rendelkezik. Aki ezt választotta, nagyon nyugodt, otthonos, és nagylelkű.

6.Sugárzó

A sugárzó forma nagyon jól mutat a kövek esetében, de minél csillogóbb, annál nehezebb, és drágább. Aki ezt választotta, eredeti, hiteles személyiség, nem szereti a szabályokat, imád szórakozni.

7.Szív




Aki ezt választotta nagyon romantikus alkat, érzékeny, és sokat jelent számára a szerelem.

8. Óvális

Ezt a formát a független, kreatív, és eredeti személyek részesítik előnyben. Azok, akik nem félnek a kockázat vállalástól, és szívesen kezdenek bele új dolgokba.

9.Márkiné

Ezt a formát először XV. Lajos kérte. Akik ezt választották, egyedülálló személyiséggel rendelkeznek. Kifinomult ízlésvilágukkal emelkednek ki a tömegből.

10. Könnycsepp

A név ellenére, azok, akik ezt a formát választották, nagyon optimisták. Eltökéltek, és mindent megkapnak, amit csak akarnak. Soha nem kell semmiért nagyon megküzdjenek, boldogan haladnak a kijelölt céljuk felé.

Hirdetés