Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a hallgatást Kucsera Gábor – mindent elmondott a válásukról Tápai Szabinával

Megtörte a hallgatást Kucsera Gábor – mindent elmondott a válásukról Tápai Szabinával

Hirdetés

Kucsera Gábor, a világbajnok kajakozó nemrégiben aratott győzelmet az Ázsia Expressz című tévéműsorban, ahol Tóth Dávid oldalán alkotott sikeres párost.

 

Hirdetés

A verseny után Kucsera elárulta, milyen érzések kavarogtak benne a show előtt, valamint hogyan éli meg a válását Tápai Szabina oldalán.

A Blikk korábban beszámolt arról, hogy év elején Tápai Szabina nyilvánosságra hozta a válásukat Kucsera Gáborral. A hírből kiderült, hogy három közös gyermekük született, és a szakításban a megcsalás is szerepet játszott. Kucsera most elmondta, hogy az Ázsia Expressz forgatása idején, amikor elindultak a műsorban, nagyon rossz passzban volt, mivel nem sokkal korábban vált el, és mindent kilátástalannak érzett.

“Nagyon rossz passzban voltam a játék elején. Kezdetben amiatt is nehéz volt számomra ez a műsor, mert nem sokkal a forgatások előtt váltam el, és akkor kilátástalannak éreztem mindent” – mondta Kucsera a Hot! magazinnak.

Az olimpikon azonban hozzátette, hogy szüksége volt arra, hogy kiszakadjon a megszokott közegéből, és a hetek telése során egyre jobban teljesített a játékban. Ahogy teltek a hetek, képes volt elfelejteni, és újra összeszedte magát.Kucsera Gábor őszintén vallott arról is, hogy a versenysport után az élete kaotikussá vált, és az önbizalma is megtépázódott, amikor abbahagyta a mozgást. Az önbizalmát a Farm VIP-ben való szereplése hozta vissza, ahol rájött, hogy bármit meg tud tenni.

“Itt elhittem, hogy bármit meg tudok tenni… leraknak egy táskával Guatemala kellős közepén, és feltalálom magam” – mondta.

Kucsera elmondta, hogy gyerekkorában nagyon visszahúzódó és félénk volt, de a sportnak köszönhetően fokozatosan kezdett hinni önmagában. A világbajnok kajakozó arról is beszélt, hogy a sikereivel növekedett az ellenségei száma, akik ki nem állhatták, de ez inspirálta, hogy még jobban higgyen önmagában.“Ahogy hoztam az eredményeket, egyre több ellenségem lett, egyre többen voltak, akik ki nem állhattak, és ebből akartam kivonni magam” – mondta.

Az interjú során Kucsera beszélt az életének más területeiről is, például arról, hogy a szülei a mai napig együtt vannak. Ezt mély fájdalomként éli meg, mivel ő és Tápai Szabina nem tudták megmenteni a házasságukat.

“Manapság – sajnos – nem mondható átlagosnak a szüleim családi mintája, mert ők a mai napig együtt vannak, boldogok, szeretik egymást, és én ezt hoztam magammal. Ezért is érzek szívfájdalmat, hogy nekem nem sikerült összetartani a családot, de az élet kiszámíthatatlan, ebből kell kihozni a száz százalékot” – magyarázta Kucsera.

A kajakozó arról is beszélt, hogy jelenlegi viszonya Tápai Szabinával jó, és közösen nevelik a gyerekeiket. A válásukat úgy tervezték meg, hogy a gyermekeik minél kevesebb sérüléssel éljék meg.“Tök jó kapcsolat van köztünk, közösen neveljük a gyerekeket. Úgy voltunk vele, hogy mindent megteszünk azért, hogy a gyermekeink a szakításunkat minél kevesebb sérüléssel vészeljék át. Úgy gondolom, ez sikerült is” – mondta a kajakozó.

Kucsera Gábor arról is vallott, hogy bár alapjáraton bikatürelme van, az elmúlt években kevésbé érezte magát nyugodtnak. Azonban most úgy érzi, hogy kezd visszatalálni önmagához, és örül annak, hogy ismét megláthatja a régi önmagát.

Az interjúból kiderült, hogy Kucsera Gábor életében a válás és az Ázsia Expressz győzelme után egy új kezdet következik. Az olimpikon nemcsak a fizikai, hanem az érzelmi kihívásokat is sikeresen leküzdve, újra találja önmagát, és pozitívan tekint a jövőbe.

Hirdetés
loading...