Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Horváth Gréta – Ezt gondolja Stana Alexandra és Meggyes...

Megtörte a csendet Horváth Gréta – Ezt gondolja Stana Alexandra és Meggyes Dávid szakításáról

Hirdetés

A Blikk elsőként írta meg, hogy Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata válságba kerülhetett, ugyanis a táncosnő elköltözött a kedvesétől.

 

Hirdetés

Bár a Párharcban még egymást támogatva, tűzön-vízen át küzdöttek, bizonyítva a szerelmüket, úgy tudjuk, már a műsorba való beköltözés előtt is problémáik voltak, azon is sokat agyaltak, elvállalják-e a felkérést.

Egyelőre úgy látták a legjobbnak, hogy amíg nem döntenek a kapcsolatuk folytatásáról vagy végleges lezárásáról, egy időre szétköltöznek.

Horváth Gréta, Dávid korábbi felesége a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetében tartott kérdezz-feleleket, amelynek során egykori férje válságba került kapcsolatáról is megszólalt.Jó sokan írtatok ezzel kapcsolatban. Nem az én problémám– jelentette ki tömören. Sokakban felmerült a kérdés, megvan-e még a vőlegénye, hiszen nem gyakran beszél róla, de az anyuka eloszlatta a kételyeket.

„Igen. Szándékosan nem említem, és nem teszek utalást rá, ránk. Illetve nem is beszélek többes számban, és azt sem mondom, kivel és hol vagyok, vagy éppen mit csinálok” – árulta el, majd arra is kitért, miért nem mutatja meg a szerelmét.

Csodálatos képeink vannak, szívesen osztanám meg, DE! isteni érzés befelé lenni egy kapcsolatban és nem kifelé… Nem szeret szerepelni, és sem őt, sem a fiamat nem szeretném annak kitenni, amiben én már megedződtem– szögezte le Gréta.

Hirdetés