Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Csollány Szilveszter lánya – Ez az igazság az apja...

Megtörte a csendet Csollány Szilveszter lánya – Ez az igazság az apja oltottságáról

A koronavírus szövődményei miatt tragikusan fiatalon elhunyt olimpikon egy barátja tisztázta a közvéleményt hetek óta érdeklő oltottsági-kérdést, amelyet Csollány lánya erősített meg.

 

 

A Blikk is beszámolt róla, hogy Csollány Szilveszter január 24-én elhunyt a koronavírus szövődményei miatt, miután több mint egy hónapig kórházban volt. Halála után nagy vita alakult ki a közbeszédben arról, hogy a sportoló valójában be volt-e oltva. Most azonban kiderült az igazság.Csollány egy ismerőse, Szabó Miklós osztott meg Facebookon a képernyőfotót, amit a sportolóval való üzenetváltásról készített.A beszélgetésből, mely az ismerős elmondása szerint december 1-én történt kiderül, hogy az olimpikon kapott oltást, csak sajnos túl későn.Elkapta a fertőzést, még mielőtt az oltás kifejthette volna teljes hatását, ezért lettek olyan súlyos szövődményei a betegségnek.

A poszt hitelességét igazolja, hogy a fotót Csollány Szilveszter lánya, Szimona is megosztotta Facebook-profilján.“Az utóbbi napokban nagyon sok álhír, találgatás jelent meg a médiában Csollány Szilveszter oltottságával kapcsolatban. Ezért alaptalanul és érdemtelenül sok negatív komment is felkerült róla. Voltak akik állítják, hogy nem volt oltva de volt olyan is, aki azt mondta, 3 oltást kapott, ezt használva fel propagandájuk érdekében. Az alábbiakban szeretnék egy részletet közzé tenni Szilassal folytatott beszélgetésünkből december 1-én. Szeretnék véget vetni a találgatásoknak, álhíreknek, hogy úgy búcsúzzunk Szilastól és úgy emlékezzünk rá, mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megérdemli.Kérem minden barátomat és ismerősömet hogy minél többen osszák meg ezt a posztot. Továbbá hozzászólásainkkal tartsuk tiszteletben Szilast, a gyászoló családot es a hozzátartozókat” – írta a posztban a férfi.
loading...