Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Berki Mazsi a temetés után

Megtörte a csendet Berki Mazsi a temetés után

Hirdetés

Amint arról a Blikk is beszámolt, május 6-án, pénteken holtan találták Budapesten, a IX. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt, halála az egész országot megrázta, kedvese, Mazsi pedig teljesen összetört.

 

Hirdetés

 

A fiatal édesanya pár hónapos gyermekével maradt egyedül, de Krisztián a halálával amúgy is hatalmas űrt hagyott maga után, hiszen előző kapcsolatából született kislánya is így apa nélkül kell felnőjön.

A botrányairól is elhíresült celeb lakásán egyébként kokaint találtak, ezt a rendőrség is megerősítette, Berki Krisztiánt pedig a tragédia után pár héttel, május 26-án, csütörtökön, a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra.A temetésére a hazai celebvilágból rengeteg mentek el, többek között ott volt Hajdú Péter és kedvese, Láng Eszter, de Schobert Norbi és Rubint Réka is lerótták a kegyeletüket. Berki Mazsi a családja körében, a kislányával érkezett, hogy eltemesse férjét, s bár a fiatal anyuka igyekezett erősnek mutatkozni, egyértelműen rettenetesen megviselték a történtek.

Mazsi a tragédia óta a közösségi médiában is csendes, Krisztián fájdalmas halálhíréről, majd aztán a temetés részleteiről osztott meg egy informatív posztot, ám ezenkívül nem láthattunk tőle semmit. Eddig! Az édesanya ugyanis ezúttal egy megható idézetet tett közzé közösségi felületein, a poszthoz pedig egy fotót is mellékelt, amelyen kislányával látható.“A valóság súlyosabb és igazabb, mint az elképzelés vagy a tudat” – írja, a hashtagek között pedig az szerepel, erősnek kell maradnia. A fotó ide kattintva érhető el.

Hirdetés