Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Babicsek Bernát volt szerelme – Nagy titkot árult el...

Megtörte a csendet Babicsek Bernát volt szerelme – Nagy titkot árult el a tragikusan elhunyt színészről

Hirdetés

Szerettei fájdalma nem enyhül Babicsek Bernát múlt szombati, tragikus halála óta. A család összetört, a barátok, kollégák pedig nem tudják, nem akarják elhinni, hogy sosem láthatják újra a fiatal művészt.

Nem nyugszik bennük a kérdés, miként történhetett meg egy ilyen tragédia, s hogy ha nem egyedül van otthonában a színész, vajon még mindig élne? A zenészként és színészként is ismert és népszerű Babicsek korábban hosszú évekig alkotott párt Csomor Ági színésznőval, akivel szinte együtt tették meg a kezdeti lépéseket a művészvilágban.

Hirdetés

– Gór Nagy Mária tanodájában ismertük meg egymást, és bár szakítottunk, a szeretet örökre megmaradt köztünk. Jó ideje már csak barátok voltunk, de a halála, és hogy azért kell beszélnem Bernátról, mert már nincs többé, mély sebeket tép fel a szívemben – kezdte a Blikknek Ági, aki az elmúlt közel két évtizedben szoros kapcsolatot ápolt egykori kedvesével.
– Hogy miért lehetett egyedül, miért nem talált párt? Ezt nem tudom, talán még nem találkozott az igazival, a nagy Ővel, akit keresett. Szeretett volna társat, családot, de hogy pontosan mi volt a fejében, milyen érzések kavarogtak a szívében, azt csak ő tudhatja.

Ági nem a hírekből, hanem Bernát édesanyjától, Márta asszonytól tudta meg a lesújtó hírt, miszerint a színész az otthonában – feltehetőleg füstmérgezés miatt – elhunyt.– Jóban maradtam a Babicsek családdal, tartottuk a kapcsolatot. Amikor hívott Bernát édesanyja, nem akartam elhinni, amit mond. Annyira nem tűnt valóságnak… A szeretetemmel próbálom most őket támogatni, segíteni, de egy ilyen helyzetben mégis mi hozhatna enyhülést vagy vigaszt? A fiukat nem adhatja vissza senki – mondta remegő hangon a színésznő, aki szeretettel emlékszik vissza egykori párjára.

– Bernát fantasztikus ember, színész és zenész volt, egy nagy tanító. Mindenkinek segített, mindig lehetett rá számítani. Nem is tudom, mikor beszéltem vele utoljára, de nem olyan rég, néhány hete. Egy színházi tábort szerveztünk, vele állítottuk össze a terveket – magyarázta Ági. – Nagy dolgok vártak még rá, sok munka és sikerek. elismerés….Mint arról korábban beszámoltunk, január 1-jén tűz üthetett ki a színész házának konyhájában, pedig az elsődleges feltevések szerint füstmérgezést kapott. Miután a családja nem érte el őt, édesapja átment hozzá, ám mivel nem jutott be, ezért betörte a teraszajtót, de már csak a fia élettelen testtét találta meg, a földön fekve.– Egyelőre nem tudunk semmit újat, hamarosan megkapjuk a tájékoztatást. Nagyon fájdalmas az egész, minden hír róla szól, és nem tudom elmondani, mennyire nehéz azt látni leírva, hogy már nem él – mondta lapunknak sírva a színész édesapja, idősebb Babicsek Bernát.

Hirdetés