Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet a Farm VIP nyertese – Ez van most köztük...

Megtörte a csendet a Farm VIP nyertese – Ez van most köztük Balogh Edinával

Hirdetés

Szabó Simon számára nem csupán a Farm VIP győzelme jelentette az elmúlt időszak egyik legmeghatározóbb pillanatát, hanem a színész magánéletében is komoly változások következtek be.

 

Hirdetés

A műsor nemcsak a játékokról szólt számára, hanem az életének mélyebb rétegeit is felfedte.

A színész, aki végül elnyerte a Farm VIP elsőségét, tavaly júniusban véglegesen elvált a feleségétől. Ezt a tényt senki sem tudta, és csak most, a műsor után osztotta meg a nyilvánossággal. A színész szeptemberben költözött ki otthonról.

“Szeptemberben elköltöztem otthonról, júniusban pedig kimondták a válást. Én nem az a fajta ember vagyok, aki ezt nagydobra veri, kiírja, és ha kell, ha nem, beszél róla. Főleg azért, mert egy nehéz időszak volt. Egy hosszú, rengeteg előzménnyel teli folyamat, de szerencsére nem mentem Dunának, és úgy érzem, mára jól vagyok” – árulta el Szabó Simon.A legnehezebb pillanatok közé tartozott számára az, hogy a Farm VIP műsor alatt távol kellett lennie gyermekeitől, akik hiányoztak neki. Az élmények és kihívások során a színész közel került Balogh Edinához, akivel nagyon jó kapcsolat alakult ki.“Nem fogom letagadni, hogy Edinával tényleg nagyon összebarátkoztunk. Sokáig össze voltunk zárva, és a Farmon megismertem az ő lényét, személyiségét. Kialakult köztünk egy nagyon szoros kapcsolat, de azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez pontosan mit jelent” – tette hozzá a színész a Balogh Edinához fűződő kapcsolatáról.

Hirdetés