Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megszülte, de nem fogja már megismerni újszülöttjét, mert heti háromszor ezt csinálta!

Megszülte, de nem fogja már megismerni újszülöttjét, mert heti háromszor ezt csinálta!

“Csak azért, mert én hamarosan meghalok, még nem kell a gyermekemnek is meghalnia!” – mesélte a képen látható három gyermek édesanyja.

A 27 éves Louise Cook boldog házasságban él és van három gyermeke (egy hat-, egy négyéves és egy kis újszülött). A legkisebb azonban nem fog emlékezni édesanyjára, mert Louise-nak már csak hetek vannak hátra.

Az anyuka mindössze 10 hetes volt, amikor szembesült a szörnyű hírrel, bőrrákja van. Már a tüdejére is átterjedt, az orvosok nem sok időt jósoltak neki. A betegség azért alakulhatott ki, mert Louise gyakran (heti háromszor) járt szoláriumba. Négy évvel korábban elvált előző férjétől, ami annyira megviselte, hogy állandóan szoláriumba járt, mert ott megnyugodott, feltöltődött. Ha már a szokásos sápadtsága eltűnt a mesterséges sugaraktól, Louise boldog volt. De magas árat fizetett ezért.

“Nem gondoltam, hogy a szoláriumok ennyire veszélyesek, hiszen mindenhol jelen vannak, bárki számára elérhetők” – mondja az angol anyuka. “Túl fiatal és naív voltam, és most az életemmel fizetek érte. Nem láthatom felnőni a csodás gyermekeimet.”

Az akkor terhes anyuka megállás nélkül sírt, amikor közölték vele a lesújtó diagnózist. “Mikor végül abbahagytam a sírást, feltettem magamnak a kérdést, hogy mit tehetek, hogy a lehető legtovább életben maradjak a gyerekeimért.”

Az orvosok azt javasolták neki, hogy vetesse el a magzatot, de erről hallani sem akart. “Csak azért, mert én hamarosan meghalok, még nem kell a gyermekemnek is! Ez a dolog még inkább megerősített bennünket, hogy a picinek élnie kell. Az élet értékes.” A kis Chloe makkegészségesen született, az édesanya állapota azonban romlott. Időközben az áttét elérte az agyat is.

“Finoman elmagyaráztam a gyerekeknek, hogy anya nemsokára angyal lesz, de bármikor tudnak hozzám beszélni” – meséli Louise, aki már a saját temetését is elrendezte és összeállított két dobozt tele emlékekkel két lánya és fia számára. “Fantasztikus családom és fantasztikus barátaim vannak, akik tudom, hogy életben tartják majd az emlékemet a gyerekeim számára.”

Mivel Louise-nak már csak pár hete van hátra, az üzenete még sürgetőbb: “Félek, hogy mások is elkövetik ugyanazt a hibát, mint én, és fontosabbnak fogják tartani a megjelenésüket az egészségüknél. Nem akarom ijesztgetni a fiatalokat, csak segíteni szeretnék. Ha barna akarsz lenni, használj barnító krémet. Ne kockáztasd az életed!”

loading...