Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megszülte a gyermekét, majd amit ezután tett vele, attól mindenki libabőrös lett!

Megszülte a gyermekét, majd amit ezután tett vele, attól mindenki libabőrös lett!

Hirdetés

Évente megközelítőleg 70 millió nem kívánt terhességet regisztrálnak világszerte. Ezek egyik részét a fogamzásgátló módszerek alkalmazásának hiánya, másik részét azok hatástalansága okozza. Egyes szülők elfogadva a helyzetet vállalják a gyermeket, mások abortuszhoz folyamodnak, ami még mindig jobb megoldás, ha azt tekintjük, hogy ennél kegyetlenebb eszközökhöz is szoktak folyamodni egyes felnőttek.

Steffi Schmidt egyike azoknak az anyáknak, akik ahelyett, hogy az abortuszt választották volna, kihordták gyermeküket és kegyetlen módon végeztek velük.

Hirdetés

Fény derült a szörnyű titokra

Steffi Schmidt 46 éves volt, amikor kiderült szörnyűséges titka. Steffi egykori partnerével két gyermeket is nemzett, annak ellenére, hogy fogamzásgátló módszert alkalmaztak. Az akkor még fiatalabb nő mindkét terhességét titokban tudta tartani, többek között azt is, hogy nem kívánt babákról volt szó.

Steffi vallomása szerint a szülés után az első gyerekét egy műanyag zacskóba tette, miközben még élt és betette őt a fagyasztóba. A kicsi hipotermia miatt elhunyt.

A második gyermeket először megfojtotta, majd csak azután tette műanyag zacskóban a testvére mellé a fagyasztóba. Elmondása szerint azért tette őket a fagyasztóba, mert nem akart megválni tőlük.

A kihallgatáson megkérdezték tőle, hogy miért nem vetette el őket, ha nem akart gyermeket. Steffi bevallotta, hogy nem volt egészségügyi biztosítása, mindamellett, mire kiderült a terhesség ténye, már túl késő volt.

Az egyik baba testét Steffi újdonsült párja találta meg, aki még további 9 hónapot várt, mielőtt értesítette a rendőrséget.

Az idősebb baba, egy kislány volt, a fiatalabb pedig egy kisfiú. Holttesteik 14 és 10 éven keresztül feküdtek a fagyasztóban.

Steffi azt mondta a nyomozóknak, hogy az akkori párjával, már volt két gyerekük és a férfi már nem akart többet, aminek a terhe alatt Steffi megroppant.

Az anyát 9 és fél év börtönbüntetésre ítélték két gyermeke meggyilkolásáért. A nő bevallotta tettét és önmagát szörnyetegnek kiáltotta ki, aki megérdemli, hogy szenvedjen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés