Kezdőlap AKTUÁLIS Megrázta a hír az országot – Halálos balesetben elhunyt a magyar bajnok...

Megrázta a hír az országot – Halálos balesetben elhunyt a magyar bajnok sportoló

Egyelőre ismeretlen okból egy kisteherautó az előtte haladó román rendszámú kamionnak ütközött. A több autót érintő balesetben egy tehetséges ifjú magyar sportoló vesztette életét.

 

 

Meghalt az MVM Szegedi Vízisport Egyesület 19 éves, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa, Csanki Márk – közölte a hírt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség hivatalos Facebook-oldalán.

Gyászol a magyar kajak-kenu sport! Elhunyt Csanki Márk! Az MVM Szegedi Vízisport Egyesület 19 éves, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa tragikus hirtelenséggel hagyott itt bennünket!A Magyar Kajak-Kenu Szövetség osztozik a család fájdalmában! Emlékét örökre megőrizzük!

A Blikk úgy tudja, Csanki Márk volt az áldozata annak a halálos balesetnek, ami pénteken késő este történt az M5-ös autópályán Inárcsnál. Lapunk ma reggel megírta, hogy egyelőre ismeretlen okból egy kisteherautó az előtte haladó román rendszámú kamionnak ütközött. Az ütközés után a kisteherautó lassulni kezdett, és a belső sáv felé sodródott. A mögötte érkező Peugeot Partner belerohant a kisteherautóba, amely az út menti árokba csapódott. A Peugeotba ekkor egy Mercedes terepjáró is beleütközött.A Peugeot Partner 19 éves női sofőrjét életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, míg a mellette ülő 19 éves fiatalembert a tűzoltók szabadították ki a roncsból, de a gyors beavatkozás ellenére az életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt. A másik kisteherautót vezető 21 éves férfi könnyebb sérülésekkel került kórházba.
loading...