Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megrázó: Ürülékkel teli szobában, zombiként élt négy kisgyerek – fotók

Megrázó: Ürülékkel teli szobában, zombiként élt négy kisgyerek – fotók

Hirdetés

Négy totyogó babát mentettek meg a rendőrök egy vad és veszélyes drogbarlangból.

Az ötödik életévüket be sem töltött gyerekeket borzasztó körülmények között találta meg a rendőrség: egy ürülékkel borított, legyekkel teli szobában éheztek – írja a DailyMail. A kicsik tele voltak kiütésekkel, horzsolásokkal, hajukban ragadt az ételmaradék.

Hirdetés

A bíróság szerint amikor a rendőrök megtalálták a gyerekeket éhezéssel és kiszáradással küzdöttek, a hatósági személyek mentek el nekik ételért, mivel a konyhában a vadkenderen kívül semmit sem találtak.

Ilyen undorító körülmények között éltek a gyerekek /Fotó: Northfoto

A rendőrség teljesen véletlenül fedezte fel a drogtanyát, először csak egy harmadik személyt kerestek. Az egyik rendőr bement a házba, ahol érezte, hogy két zárt szobából undorító bűz jön ki. Amikor benyitott az egyik helyiségbe szembesülnie kellett az igénytelenség legfelsőbb szintjeivel. A szagot annyira nem bírta a rendőr, hogy többször is kiment hányni. Az egyik baba keservesen sírt, mert matraccal próbálták elbarikádozni a szülők. A kicsiket “zombiként” írták le, mert végig csendesek voltak, ugyanakkor a mocsoktól külsejük cseppet sem hasonlított az emberére.

Az egyik gyereket egy matrac alatt találták meg /Fotó: Northfoto

A 23 éves apát 14 hónapos börtönbüntetésre ítélték, a 29 éves anyát, – aki a tárgyaláson keservesen sírt és remegett – mentális betegsége miatt 14 hónapos felfüggesztettre.

A gyerekek biztonságáról és jólétéről a bíróság gondoskodik.

Forrás:blikk.hu

Hirdetés