Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Megörülnek a rajongók Majka és Molnár Tamás közös daláért:

Megörülnek a rajongók Majka és Molnár Tamás közös daláért:

Majka és Molnár Tamás közös videóval örvendeztette meg a rajongókat.

 

Nemrég debütált Majka és Molnár Tamás új száma, az Azt beszélik a városban. A kritikus hangvételű dalban szó esik balkáni romantikáról, Oroszországról, vihar előtti csendről és meghamisított tényekről is.

Elképesztő sikereket ér el Majka legújabb dala, az “Azt beszélik a városban”, amelyet Molnár Tamással közösen készítette el a rapper. A dal egy nap alatt elérte az 1 milliós álomhatárt, ami magyar viszonylatban elképesztő eredménynek számít.

Szókimondó dallal jelentkezett Majoros Majka, aki legújabb dalában keményen beszól a politikai elitnek. A dal másfél nap alatt átlépte az 1 milliós nézettségi határt, ami rekordnak számít. A dal kielőzte a Nikával és Curtisszel közösen készített „Szavak nélkül” című dalt


A dal éles kritikát fogalmaz meg a mostani világgal szemben, de rendesen beszól az álszent politikai elitnek is.

“A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek,
Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.
Vajon melyik az az oldal, amelyik neked jót akarna,
Melyik segít igazán, melyik nem lép a nyakadra,
A kiöregedett komcsi, akinek nem jutott a húsból,
Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol.
Csak pofázik mindegyik, mert abból van lé,
És csak potyázik a pénzünkön a sok csőcselék,
Mindegy, hogy jobbra vagy balra húzod be az X-et,
Mert semmik nem vagyunk, csak a színházukban díszlet” – áll a dal szövegében, ami azonnal futótűzként kezdett el terjedni a közösségi médiában.

A dal betalált a rajongók körében, szókimondó sorainak köszönhetően kimondhatjuk, hogy az elmúlt időszak legütősebb daláról van szó.

“Mély tiszteletem Uraim! Nagyon bátrak vagytok!! Mindenki ezt érzi, de ti el is meritek mondani! Remélem, hogy pár nap alatt mindenkihez eljut ez a dal!!!” – írta egyik rajongó a dal alá.


“Nem igazán vagyok Majka-rajongó, de ez nagyon egyben van. Nem az én zenei stílusom, de mindannyiunk gondolatait hallhatjuk – irodalmi színvonalon. Külön köszönet “Az ember tragédiája”-utalásért. Gratulálok a Művész Uraknak, és bízom benne, hogy az a “kisemmizett” többség, akik minden faluban és városban hasonló problémákról beszélnek, három évtized után egyszer végre rendszert vált majd. Ha azon az átkozott közönyösségen és szégyenérzeten túllép e hajdan büszke nép, és hinni tud magában “csodák történnek majd”” – tette hozzá egy másik.

“Azt beszélik a városban! De lassan az országban is! Remélem ez a dal még azoknak a szemét is felnyitja aki nem látja a valóságot! A dal minden egyes szövege igaz ez a valóság! Végre ébredni kellene! Abszolút zseniális lett! Respect” – írta egy harmadik.

“Úh, a harmadik meghallgatásra teljsenen kirázott a hideg és könnyes lett a szemem. A szöveg minden szava igaz. Akkora hatalmas erő van ebben a dalban. Remélem, mindenki felébred és lesz itt valami rendszerváltó megmozdulás. Nem csak itt, világszerte szükség lenne rá. Elég a nyomorból, a szolgasorból. Élni kellene már!” – tette hozzá egy negyedik, de sorolhatnánk ezerszámra a hozzászólásokat.

Íme a videó:

 

loading...