Kezdőlap AKTUÁLIS Megmozdult az ország – Tömeg lepte el Budapest utcáit, mindenki Magyar Péterre...

Megmozdult az ország – Tömeg lepte el Budapest utcáit, mindenki Magyar Péterre kíváncsi

Hirdetés

Magyar Péter, a NER-ből kiugró üzletember és politikai aktivista által szervezett megmozdulás március 15-én, az Andrássy úton, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház között várja a résztvevőket.

 

Hirdetés

A rendezvény hátterében a politikai feszültségek és a kormánypártok belső működésének kritikája áll, amelyet Magyar Péter rendszeresen oszt meg nyilvánosan.

Az üzletember hetek óta nyilatkozik a kormánypártok belső viszonyairól, és nem túl fényes képet fest a magyar vezetésről.

Továbbá, politikai pályára lépést is kilátásba helyezett, és most egy megmozdulást hirdetett a március 15-i ünnepre. A közösségi médiában közzétett posztjában Magyar Péter felkészíti a résztvevőket a várható eseményekre és az elhelyezkedésre.“A színpad már épül, csak Ti hiányoztok, nélkületek nincs változás. 176 évvel ezelőtt a márciusi ifjak történelmet írtak. Mutassuk meg, hogy méltók vagyunk az örökségükhöz!

Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!” – fogalmazott Magyar Péter posztjában, hangsúlyozva a részvétel fontosságát és az esemény jelentőségét.

Az Andrássy úton már jóval a kezdés előtt jelentős tömeg gyűlt össze, amit Magyar Péter is megosztott közösségi oldalán. Az információk szerint már három órával az esemény előtt alig lehetett mozdulni az utcán.A kezdés előtti 20 perccel már több mint ötezer ember érkezett, akiket olyan dalokkal szórakoztattak, mint a “Legyetek jók, ha tudtok” és a “Lehetsz király”.

A résztvevőket Magyar Péter kérése szerint pártzászlók nélkül várták. A megmozduláson megjelent Borbély Alexandra színésznő is. A kezdés előtt aktivisták osztottak ki piros-fehér-zöld lapokat, melyeket majd felszólításra kell felemelni.

Magyar Péter által szervezett megmozdulásra várhatóan nagy figyelem fog irányulni, és a résztvevők sokszínűsége és az esemény hangulata egyaránt kulcsfontosságú lesz az esemény sikeréhez.A március 15-i megmozdulásnak a résztvevők békés és méltóságteljes megemlékezésre számítanak, miközben kiállnak azokért az értékekért és azokért az eszmékért, amelyekért az elődeik 176 évvel ezelőtt történelmet írtak.

Hirdetés