Kezdőlap OTTHON KREATÍV Meglátták ezt a könyvespolc ötletet a neten, de nem gondolták volna, hogy...

Meglátták ezt a könyvespolc ötletet a neten, de nem gondolták volna, hogy ennyire jól fog kinézi!

Mindannyian megéltünk már egy Pinterest fázist az éltünk során. Nem csoda, hogy az oldal könnyen megragadja a figyelmünket, hiszen sok inspiráló képet találhatunk rajta, a dizájntól kezdve a divaton át a fotózásig.

Bizonyos esetekben ezeket a képeket nem lehet csak pin-elni és elfelejteni, hanem létre kell hozni a való életben is. Ez volt a helyzet, amikor Jessica és Sinclair Breen egy érdekes könyvespolc ötletet találtak.

Amikor megmutattam a képet Sinclairnek, majdnem szívrohamot kapott” – mondta Jessica. “Tudtuk, hogy feltétlen meg kell próbálnunk.

Jessica megmérte a fal területét, fogta az inspiráló képet, és elment a grafikus tanárnőhöz, aki ugyanabban az iskolában dolgozik, amelyikben ő. Segítségével hamarosan kiszámolták, hogy milyen méretű elemeket kell megrendelniük és miután 900 dollárt (kb. 230.000 Ft) költöttek, mindenük megvolt ahhoz, hogy elkezdhessék az alkotást.

Jessica és Sinclair Breen az interneten böngésztek, amikor egy könyvespolc ötletre bukkantak, amit azonnal el akartak készíteni.

A projekt úgy tűnt, hogy valóban kivitelezhető, így a házaspár elkezdte tervezni, hogyan lehet megalkotni ezt az álom könyvespolcot.

Méricskélések és tervezések után, megrendelték a szükséges mennyiségű és méretű elemeket. Ezek összesen 900 dollárba (nagyjából 230.000 Ft-ba kerültek).

Ezután összeszerelték a boxokra emlékeztető polcokat és egy farostlemezből készült falra rendezték, majd rögzítették őket.

Ezután rögzítették a farostlemez falat a szobájuk falára, így a polcokat is.

A pár 16 órát töltött a könyvespolc mestermű megalkotásával.

Óriási munka volt, de annyira megérte!” – mondta Jessica.

loading...