Kezdőlap AKTUÁLIS Meghalt a férje de mikor megnézi a munkapadot amit készített, a feleség...

Meghalt a férje de mikor megnézi a munkapadot amit készített, a feleség titkos üzenetet talál

Hirdetés

A család, aki az Imgur-ra feltette ezeket a képeket, rettenetesen szenvedett mikor az édesapa, Mason, 2016 februárjában meghalt.

“Édesapám február 26-án 51 évesen halt meg azért mert elszakadt egy artéria a testében.” -írta fia az egyik kép mellé. “Édesanyámnak, Beccának készítette ezt a munkaasztalt, mikor anya úgy döntött szeretne fémből tárgyakat készíteni.”

Hirdetés

1473832931

“Igazából ő az én mostohaapám volt, de mivel nem ismerem az igazi apámat, számomra ő volt a legjobb apa a világon”. -írja fia. Mason mindent megtanított fiának amit csak tudott az ács szakmáról.

A fiú tudta, hogyan kell megjavítania a tönkrement munkapadot. De mikor megfordította, hogy megjavítsa, észrevette hogy kézírás van a munkapad alján.

Édesapja titkos üzenete volt ott, melyet édesanyjának írt. Halála előtt írta, de nem lehet tudni, pontosan mennyivel előtte.

1473833339

Az üzenet szövege a következő:

“Szeretlek Becca. Micsoda nap ez, remélem csodálatos lesz. Meghallgatták az imámat, mert találkoztam veled. Tudom, hogy ezek életem legszebb napjai és örülök, hogy Te részese vagy.

Nem vagyok benne biztos, hogy ezt valaha el fogod olvasod,  de ha igen, akkor tudd meg, hogy Téged szeretlek a legjobban a világon. Csak egy dolgot szeretnék a világon, az pedig az, hogy én is olyan kedves lehessek hozzád, amilyen kedves hozzám voltál. Akkor leszek a legboldogabb ember a világon.

Szeretlek, gyönyörű feleségem.

Mason.”

1473833691

Mikor a fiú megtalálta ezt a titkos üzenetet, rögtön megmutatta édesanyjának. Ő azonnal sírva fakadt és az egész család nagyon elérzékenyült.  A fiú kivette azt a két lécdarabot a munkapadból, amire az üzenet volt írva és bekereteztette.

Ez a történet az interneten keresztül több ezer emberhez eljutott és sokakat inspirált arra, hogy hasonló, elhunyt szeretteikkel kapcsolatos történetüket megosszák.

Mason szerelmi vallomása nem volt meglepő a család számára. “Soha nem láttam két olyan embert, akik ennyire szerették volna egymást”.- mondta a fiuk. Pontosan úgy találták meg az üzenetet, ahogy azt kellett.

Kérjük, ossza meg ezt a szép történetet barátaival, ha Önnek is tetszik!

Forrás:napjaink.org

Hirdetés