Kezdőlap EGÉSZSÉG Megfogadta a tanácsokat és minden reggel egy pohár vizet ivott éhgyomorra. Ez...

Megfogadta a tanácsokat és minden reggel egy pohár vizet ivott éhgyomorra. Ez történt a testével!

Semmi sem egyszerűbb, mint reggel, közvetlenül ébredés után meginni egy pohár vizet. Nem túl megterhelő dolog, és mégis igen kevés ember képes kitartóan megtenni ezt.

Pedig, ha tudnád, hogy mennyi jó hatása van a szervezetre, minden napodat egy pohár vízzel kezdenéd.

1.Megszabadít a méreganyagoktól

Az éjszaka folyamán a szervezetünk kiválasztja a felhalmozódott méreganyagokat, így, ha reggel megiszunk egy nagy pohár vizet, akkor könnyebben megszabadulhatunk a toxinoktól.

2.Serkenti az emésztést

Ha éhgyomorra iszunk vizet, akár 24%-al is felgyorsíthatjuk az anyagcserénket. Így könnyebben meg tudjuk emészteni az élelmiszereket.

3.Megszabadít a plusz kilóktól

Éhgyomorra egy pohár víz megszabadít a méreganyagoktól, a fölöslegesen visszatartott víztől, és ezáltal a plusz kilóktól is. Sőt, még az étvágyat is csökkenti.

4.Csökkenti a gyomorégést

A gyomorégés leginkább a magas gyomorsav következtében alakul ki. Egy pohár víz csökkenti a gyomorsavat, és előkészíti a gyomrot a reggeli elfogyasztására.

5.Egészségessé varázsolja a hajat

Ha nem fogyasztunk elegendő vizet, hajunk kiszárad, és töredezett lesz. Pótoljuk a szervezetünk vízkészletét, és rögtön látni fogjuk az eredményt.

6.Javítja a bőr egészségét

A vízhiányos bőr ráncos, és élettelen. 500 ml víz éhgyomorra felgyorsítja a vérkeringést, és életteltelivé varázsolja az arcot.

7.Megakadályozza a vesekő kialakulását

Segít eltávolítani a méreganyagokat, és a baktériumokat a szervezetből, ezért csökkenti a vesekő kialakulásának esélyét.

8.Erősíti az immunrendszert

A víz normalizálja a nyirokrendszer egészségét, ezáltal erősödik az immunrendszer, és számos betegséget elkerülhetünk.

loading...