Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG MEGÉRKEZETT a május havi horoszkóp – Nehéz időszak elé nézünk mindannyian!

MEGÉRKEZETT a május havi horoszkóp – Nehéz időszak elé nézünk mindannyian!

Hirdetés

Az év első négy hónapjának dinamizmusa, amely az 1-es szám vibrációja szerint történt, hiszen idén ismét nekivágtunk egy 9 éves ciklusnak, felbolygatta az emberek életét, olyannyira, hogy még mindig nem tudjuk, hogy mi változott pozitív irányba, és mi mozdult el teljesen a negatív irányba.

 

Hirdetés

Májusban ezeket a dolgokat kell tisztáznunk, kiderítenünk. Szerencsére most egy kis nyugalom költözik az életünkben, és bizakodóak lehetünk a jövőnkkel kapcsolatban.

A Merkúr és a Vénusz, amelyek az elmúlt hónapokban fenekestül felforgatták az életünket, a gondolatainkat, az érzelmeinket, lassan befejezik a retrográd mozgást. A Merkúr május 4-e körül kezd ismét direkt, előre történő mozgást felvenni, a Kos jegyében, amelyet 17-én el is hagy, azonban a Vénusz, az Uránusszal közösen, egész hónapban a Kos jegyében fog tartózkodni.

Fontos megjegyezni, hogy május 1-17. között elég feszült lesz a helyzet, néha sokkoló események következhetnek be, ami annak köszönhető, hogy a Kos-Mérleg tengelyen lévő Jupiter rossz fát tesz a tűzre, ami konfliktusok kirobbanásához vezethet.

A következő napokban fogjuk vissza indulatainkat, gondolatainkat: május 7-8, illetve 22-23. Ezekben a napokban a Tűz elem irányíthatatlanná válhat, így olyan egészségügyi problémák jelenhetnek meg, amely a fejet, az agyat, illetve a veséket érinthetik.
A Bika csillagjegyű személyek a Nap védelmét élvezhetik május 21-ig.

A Skorpiók május 11-én arra sarkallhatják a Bikákat, hogy alakítsák át a kapcsolatrendszerüket, készítsenek új munkatervet, hogy így használják ki a Telihold jótékony energiáit. Május 9-11. között a fiatalságot érintő problémák erősödhetnek fel, kihangsúlyozva az oktatás, nevelési, családügyi problémákat.

Idén májusban még létrejön egy érdekes tengely, amelyet az Ikrek és a Nyilas csillagjegyek zárnak közre. Az Ikrek jegyében egész hónapban a Mars fog tartózkodni, a Nap május 21-én kapcsolódik be. A Nyilas jegyében Feketehold keletkezik, ami mellé a Szaturnusz fog csatlakozni.

Május 12,13, 25, 26, és 27-én hangsúlyossá válik a felszínesség, a sietség, a kalandvágy, az új területek meghódításának vágya.Május 25-én Újhold alakul az Ikrek jegyében, ami nagyszerű alkalom arra, hogy ismét felfedezzük a bennünk rejlő gyereket. A munkahelyen, szakmai életben, a főnök-beosztott viszonyban új feltételek mentén fog alakulni az élet, május 25-27. között átszervezésekre kell számítani.

Ami az egészségünket illet, elsősorban a májunkkal, a vállainkkal, a combunkkal gyűlhet meg a bajunk, ezért fokozottan figyelni kell a kiegyensúlyozott táplálkozásra, a rendszeres mozgásra.

Végszóként kijelenthető, hogy az idei május új energiákkal érkezik, amit kihasználva előrelépést érhetünk el, de azért nem árt elővigyázatosnak lenni.

Hirdetés