Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Meg sem gondolnád, de erről árulkodik a fogad formája!

Meg sem gondolnád, de erről árulkodik a fogad formája!

Hirdetés

Minden egyes testrészünk rejt valamilyen titkot a személyiségünkkel kapcsolatban. A fogaink is ebbe a kategóriába tartoznak, ugyanis az a mondás, miszerint az emberek mosolyából sok minden kiderül, vonatkozik a fogakra is.

 

Hirdetés

Nem a fogak fehérségére és egészségére kell gondolnunk, hanem a fogak formájára. Nézd meg valaki mosolyát és ismerd meg őt anélkül, hogy ő azt gondolná!

1. Négyzet alakú fogak

Nyugodt ember vagy, aki képes irányítani nem csak az életét, hanem az érzéseit és a döntéseit is. Nehéz téged rossz befolyás alá helyezni, talpraesett vagy és magabiztos.

2. Ovális alakú fogak

Félénk és nagyon érzékeny ember vagy, aki rajong a művészetek iránt. Ezt a természeted azonnal leolvassa rólad mindenki, nem tudod ugyanis elrejteni az érzéseid. Nehezen nyílsz meg másoknak, sokan mégis megtalálják a módját annak, hogyan használjanak ki téged.

3. Háromszög alakú fogak

Dinamikus személyiség vagy, aki gondtalanul és örömteli pillanatokkal éli az életét. Optimista vagy és fantáziadús személyiség, aki sokkal több mindent határoz el fejben, mint amennyit megvalósítana.

4. Téglalap alakú fogak

Energikus vagy, aki erős döntéshozatallal rendelkezik. Megoldás-orientált vagy, jó tervezői képességgel rendelkezel.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés