Kezdőlap AKTUÁLIS Már megbánta az egészet – Sebestyén Balázs Drámai vallomása

Már megbánta az egészet – Sebestyén Balázs Drámai vallomása

Hirdetés

A Sztárbox legújabb adásában Sebestyén Balázs helyszínről szurkolt haverjának, Kabát Péternek, és ezen alkalmat kihasználva elárulta, hogy megbánta döntését, amiért nem vállalta a műsorvezetést.

A tévés már korábban is vezette az RTL bokszgáláját 2004-ben és 2005-ben, de az idei évadra mások kapták meg a műsorvezetői, riporteri szerepeket.

Hirdetés

A Fókusz riportjában Sebestyén elmondta, hogy eredetileg vissza szeretett volna térni, de hibás döntést hozott, amikor nem vállalta el a feladatokat. A műsorvezető elismerően beszélt a Sztárbox jelenlegi csapatáról, és rámutatott, mennyire profi a produkció.

“Akartam volna visszatérni igazából, csak rosszul döntöttem, hogy nem vállaltam a műsorvezetést. Szerintem hiba volt, de nem kell mindig jól járni. Ezt látva, hogy itt milyen őrület van, igazából már egy kicsit bánom. De nagyon profi az egész” – vallotta be Sebestyén Balázs.

A műsorvezető szavai rávilágítanak arra, hogy bár a tévés jelenleg nem része a Sztárbox csapatának, mégis megbánta, hogy kimaradt a profi produkcióból, amely a boksz és a szórakoztatás szerelmeseinek egyaránt élvezetes élményt nyújt.


Hirdetés