Kezdőlap EZOTÉRIA Manipulátorok: 3 csillagjegy, akik mindig másokból húznak hasznot!

Manipulátorok: 3 csillagjegy, akik mindig másokból húznak hasznot!

Hirdetés

Életünk során nagyon sok manipuláló személlyel találkozunk. Ők azok, akik csak akkor boldogok, ha másokat irányíthatnak, ebből töltekeznek, és ebből húznak hasznot! Annyira rátelepednek másokra, hogy az összes energiájukat ellopják, és teljességgel maguk alá gyűrik személyiségüket.

Van 3 ilyen nagyon erős csillagjegy, akik teljes mértékben elnyomják a körülöttük levőket.

Hirdetés

Skorpió

Ez a csillagjegy egy nagyon jó stratéga, mielőtt cselekedne, “kisakozza”, hogy melyek azok a lépések, amiket meg kell tegyen az érvényesülése érdekében. Mindig komoly terveket sző áldozata behálózásához, és úgy csap le, hogy észre sem veszed. Könnyen érvényesül szinte minden területen.

Rák

Az ő esetében a manipulálás sokkal veszélyesebb, mivel elsőre ki sem néznéd belőle. Nem olyan heves és impulzív, mint a Skorpió, nagyon kedves, odaadó, és barátságos. Azonban egyszercsak mégis kibújik a szög a zsákból. Egy kedves mosoly mögé bújtatja a manipulatív énjét, ezért soha nem gyanús senkinek.

Ikrek

Az Ikrek egy kétarcú személyiség, soha nem tudod kiismerni az igazi énjét. Tudnod kell, hogy nem az őszinteség a legjellemzőbb rá, mindig valami hátsó szándékkal közeledik. Az Ikrekkel való baráti vagy üzleti kapcsolatban soha nem lehetsz felhőtlenül önmagad, azt veszed észre egy idő után, hogy minden lépésedet irányítja.

Mit tehetsz a manipulátor személy ellen?

  • a legfontosabb, hogy ha rájöttél, hogy manipuláló személlyel van dolgod, hogy tartod a két lépés távolságot. Jobb, ha megszakítod a kapcsolatot vele, amennyire csak lehet. Vagy legalábbis nem kell minden titkod megosztani vele.
  • a manipuláló személy állandóan siránkozik, panaszkodik, ezzel gyakorol nyomást az áldozatára. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni, vagy legalábbis ne vedd a szívedre minden panaszát.
  • gyakran nyújt segítséget a manipulatív személy. Gyorsan beleeshetsz a csapdába, hiszen ő irányít mindent. Viszont, amikor rájön, hogy cserébe nem kap semmit, faképnél hagy. Jobb, ha nem veszed igénybe egy ilyen személy segítségét.

tudasfaja.com

Hirdetés