Kezdőlap AKTUÁLIS Ma reggel jött a borzalmas hír Kabát Petiről

Ma reggel jött a borzalmas hír Kabát Petiről

Hirdetés

Mint a Blikk is megírta, az Újpest egykori gólkirálya keményen küzdött vasárnap este a Sztárbox ringjében ellenfele, Rácz Jenő ellen, aki a második menetben egy jól irányzott ütéssel padlóra küldte.

 

Hirdetés

Peti a történtek ellenére büszke a teljesítményére, mert a felkészülése során is baleset érte, szilánkosra törte az ujját, még a meccsét is elnapolták, hogy gyógyult ujjal állhasson ki barátja ellen.

Kabát a sérülése ellenére egy pillanatig sem torpant meg, elszántan edzett, hogy a legjobb formáját hozhassa az RTL-en élőben közvetített mérkőzés során, ahol szintén baleset érte: nemcsak, hogy eszméletét vesztette néhány másodpercre a kiütés során, de a lába is maga alá fordult.Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna.

Így “csak” a porcom sérült, folyadék van a térdemben. Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva fog kiderülni

– magyarázta az egykori válogatott focista.

Hirdetés