Kezdőlap OTTHON KREATÍV Ma már a legtöbb embernek okostelefonja van, azonban szinte senki nem ismeri...

Ma már a legtöbb embernek okostelefonja van, azonban szinte senki nem ismeri ezt a 7 trükköt!

Legtöbben csak telefonására, vagy üzenetküldésre használják a készülékeiket, pedig sokkal több okos dologra használható még egy ügyes készülék.

 

Az alábbiakban néhány fontos trükköt mutatunk, melyeket nem árt tudnod, ha smartphone-od van.

1.Bevásárlólista

Ahelyett, hogy bevásárlólista írogatásával töltenéd az időt, készíts néhány fényképet otthon a kamra-, és hűtőpolcról. Így az üzletben tudni fogod, hogy mi van már otthon, és mit kell még vásárolnod.

2.A töltőkábel védelmében

A kábelre tegyél egy gemkapocsból készült spirált, így megakadályozhatod, hogy megtörjön a kábel a sok használat során.

3.Töltés

Ha idegen országba utazol, lehetséges, hogy másfajta konnektor rendszerrel lesz dolgod, mint itthon. Ezért jó, ha mindig van nálad egy USB kábel, és azzal töltöd a telefonod.


4.Gyenge térerő

Ha azt érzékeled, hogy gyenge a térerő, akkor kapcsold a telefont egy kis időre repülő üzemmódba. Mikor visszakapcsolod, könnyen a legközelebbi antennára fog kapcsolódni.

5.Ébresztő

Ha nagyon nehezen ébredsz reggel, akkor tedd a telefonod egy üres csészébe, és állítsd be az ébresztőt. A csésze felerősíti a hangot, és így egészen biztosan meg fogod hallani.


6.Hogy tovább tartson a töltés

Ne használd készenléti állapotban a GPS-t, tölts le inkább néhány fontos térképet, és kapcsold le a hálózatról a GPS-t. Ezzel energiát spórolhatsz, és sokkal ritkábban kell újratöltsd a készüléket.

7.Gyors töltés

Állítsd a telefont “Repülő” vagy “Automata” üzemmódra, így sokkal hamarabb fel fog telni az akkumulátor.

loading...