Kezdőlap AKTUÁLIS Liptai Claudia drámai szavai Gesztesi Károlyról

Liptai Claudia drámai szavai Gesztesi Károlyról

Hirdetés

Az ötvenedik születésnapját tavaly ünneplő Claudia Évi egy valódi példa arra, hogy az életkor csak egy szám, és a fiatalos lendület megőrzése a jó életmód és pozitív hozzáállás eredménye lehet.

 

Hirdetés

A színésznő, akinek üde és sugárzó kisugárzása láthatóan megőrizte fiatalságát, most új lendülettel és izgalmas tervekkel vág neki az idei évnek.

A látnokok szerint a 2024-es év kifejezetten kedvező lesz Claudia karrierje és szerelmi élete számára. A jókora visszatérés a képernyőre már most nagy várakozást kelt, és a színésznőt több műsorban is láthatjuk majd.

A látnok további jó híreket hozott: Claudia Évi cukrászati vállalkozása is sikeres lesz, és a színésznő teljes mértékben kiélheti kreativitását ezen a területen.A hot! magazinnak nyilatkozva Évi, a látnok, rávilágított arra, hogy Claudia kiegyensúlyozott élete pozitív hatással van egészségi állapotára is. A párkapcsolatában stabilitás és boldogság jellemzi, és az egészsége is kiváló.

Gesztesi Károly, a színésznő első férje, továbbra is segít neki az égi szférában, és a jelenlegi férje iránti szeretete is mély és tartós.Claudia Évi a tavalyi évben megtanulta, hogy minden nehézség ellenére sosem szabad feladni. Ez a tanulság vezeti most az idei évbe, ahol a színésznő izgalmas kihívások elé néz karrierjében és személyes életében egyaránt.

A 2024-es év egyértelműen ígéretesnek tűnik, és Claudia Évi kisugárzása, karizmája még hosszú ideig inspirációt nyújthat mindazoknak, akik követik pályafutását és életét.

Hirdetés