Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Lemondta abortuszát, miután meglátta egy pár üzenetét

Lemondta abortuszát, miután meglátta egy pár üzenetét

Sarah és Blake Thomas egyike azon pároknak, akik arra biztatják az abortuszra hajló nőket, hogy inkább vigyék végig a terhességet és szüljék meg gyermeküket. A meggyőzésük hatásossága érdekében képet osztottak meg magukról a közösségi oldalakon, amelyen egy üzenetet tartanak a kezükben:

“Kérlek ne vetesd el a babádat…Mi örökbefogadjuk őt!”

“Ne vetesd el a babádat! Mi örökbefogadjuk őt! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot ha nyitott vagy az örökbefogadásra, mint opcióra! #adoptionislife”  -írt a pár Facebook oldalán.

Sarah és Blake számára az örökbefogadás nem idegen fogalom. Amikor saját fiuk 6 hónapos volt, örökbefogadtak egy 2 éves kisfiút.

“Szerettünk volna arcot csatolni az örökbefogadáshoz és segíteni a nőknek felismerni, hogy egy sokkal jobb opció is létezik az abortusz helyett.” – mondta Sarah.

Sara és Blake sokakat inspirált, többek között egy másik párt – Kevint és Nicole-t is akcióra sarkallta.

“Ha bárki olvassa ezt és az abortuszt fontolgatja – én elfogadom a babádat! A feleségem és én örömmel elfogadjuk a gyermekedet! Teljesen komolyan beszélek. Ha terhes vagy és nem akarod megtartani a gyermekedet, mi igen! Ő nem egy magzat, hanem egy áldás! Az élet értékes.” – írta Kevin.

Futótűzként terjedt a bejegyzés és nem csak egy, de rengeteg anya jelentkezett. Míg egyesek megfontolták az örökbeadást, mások eldöntötték, hogy mégis felnevelik saját gyermeküket.

“Teljesen le vagyunk nyűgözve attól, hogy mit tett Isten az elmúlt pár hét alatt. Rengeteg várandós nő felvette velünk a kapcsolatot, akik az abortuszt fontolgatták. Nagyon sokan közülük meg fogják tartani a gyermeküket és többen is aktívan részt akarnak venni az örökbefogadási folyamatban.” – jegyezte meg Sarah.

“Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy egy anya minket választott ki jövendő gyermeke szüleinek. Felkavaró volt ez a hét és még nincs vége. Nagyon hálásak vagyunk Istennek, hogy ez a sok gyermek életben maradhat és büszkék vagyunk, hogy nagyjából 7 hónap múlva újra szülők lehetünk.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...