Kezdőlap EZOTÉRIA Lelki nagytakarítás húsvét előtt. Ezt az 5 lépést kell megtenned!

Lelki nagytakarítás húsvét előtt. Ezt az 5 lépést kell megtenned!

Hirdetés

Nem csak a lakásunkat, de a lelkünket is ünneplőbe kell öltöztetnünk. Várjuk megújulva, szeretettel és elfogadással tele, megtisztult lélekkel az ünnepet.

Mutatjuk, melyik az az 5 lépés, melyet meg kell tennünk annak érdekében, hogy lelkileg is megtisztuljunk.

Hirdetés

1.Készítsünk leltárt a kapcsolatainkról

Vegyünk egy papírlapot, középre húzzunk egy vonalat, és soroljuk fel azokat a személyeket, akikkel rendszeresen kapcsolatban állunk. A bal oldali oszlopba írjuk le az illető pozitív tulajdonságait, a jobb oldaliba pedig a negatív tulajdonságait, és azokat a dolgokat, melyek által hatással van az életünkre. A végén nézzük meg, hogy a negatív vagy a pozitív oszlop hosszabb. Itt az ideje, megszabadulni azoktól az ismerősöktől, akik negatív hatással vannak az életünkre.

2.Vegyük igényeinket, szükségleteinket

Gondoljuk el, hogy mi mindenre vágyunk, és ezeknek milyen hasznuk van az életünkben. Iktassunk be az életünkbe olyan hasznos “szükségleteket”, mint például a sport, az úszás, a jóga, az olvasás. Ezek segítségével pozitívabb irányba terelhetjük az életünket.

3.Ne vitatkozzunk fölöslegesen!

Ha támadás ért, előbb számoljunk el tízig, mielőtt visszavágnánk. Ne vitatkozzunk, csatázzunk fölöslegesen, hiszen ez csak az energiánkból vesz el. Ne kritizáljunk, pereljünk, támadjunk, csak, ha tényleg úgy érezzük, hogy van értelme.

4.Fogadjuk el a körülöttünk levőket

Jó ha tudjuk, hogy soha nem fogjuk tudni megváltoztatni a körülöttünk levő embereket. Az egyetlen dolog, amin változtatni tudunk, az a hozzáállásunk. Az elfogadás az egyik leghasznosabb dolog, amit tenni tudunk boldogságunk érdekében.

5.Kapcsolataink nem tartanak életünk végéig

Egyik ember jön, a másik ember megy-így váltakoznak az életünkben jelenlevő személyek. Ne harcoljunk a változás ellen, mindennek mindig megvan az ideje. Ha valakinek fontos szerepe van az életünkben, akkor azzal találkozni fogunk, ez egészen biztos.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés