Kezdőlap EZOTÉRIA Lelked ajtaja most kinyílik! Lássuk, te melyik ajtót nyitnád ki!

Lelked ajtaja most kinyílik! Lássuk, te melyik ajtót nyitnád ki!

Hirdetés

Mindössze annyit kell tenned, hogy megnézed a képen látható négy ajtót és kiválasztod azt, amelyiken a legszívesebben át szeretnél jutni. Attól függően, hogy milyen az aktuális érzelmi- és lelkiállapotod, a döntéseid is változhatnak. Ha éppen boldog vagy és kiegyensúlyozott egy teljesen más ajtót választhatsz, mint amikor stresszes vagy és kimerült.

Lássuk, mit mond el a jelenlegi állapotodról a választott ajtód!

Hirdetés

Ha az 1. ajtót választottad

Szórakoztató személy vagy, aki nem szereti a dolgokat lazán kezelni. Folyamatosan másokat támogatsz és örömödet leled az élet apróbb luxusaiban, mint a szép étkészletek, a kedvenc gyertyád vagy egy kézműves kenyér beszerzése a kedvenc pékségedből. Szeretsz utazni és felfedezni más kultúrákat. Mindig a legjobbat szeretnéd mindenkinek és barátságos légkört igyekszel teremteni a körülötted lévők számra.

Ha a 2. ajtót választottad:

Szórakoztató és játékos személyiséged miatt kortalan vagy. Bár könnyen kijössz másokkal, hajlamos vagy az önbizalomhiányra és a szorongásra bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Büszke személyiség vagy, de meg kell tanulnod, szeretni önmagad. Időt kell szentelned rá, hogy megtaláld önmagad az önkifejezésen keresztül.

Ha a 3. ajtót választottad:

Egy nehezen megfejthető ember vagy, aki mindig eléri, amit akar. Hihetetlen problémamegoldó képességgel rendelkezel és büszke vagy a takarékos énedre. Szeretsz visszafogott életet élni és beéred az alap dolgokkal is. Nagyon könnyű a kedvedben járni és szeretsz másokat támogatni. Mindig ott vagy, ha valakinek egy segítő kézre van szüksége.

Ha a 4. ajtót választottad:

Régi lélek vagy. Művészi hajlammal rendelkezel, és szívesen fejezed ki magad írással, zenével, festéssel, stb. Kettősség uralkodik benne, nyitott és barátságos tudsz lenni, ugyanakkor mélyen magadba is zárkózhatsz a gondolataiddal. Bár úgy gondolod, hogy senki nem érthet meg, ha képes vagy kinyílni másoknak, sokkal jobban fogod érezni magad.

tudasfaja.com

 

Hirdetés
loading...