Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezek a legszerencsésebb csillagjegyek – Tuti, hogy ők nyernek minden lottót és...

Ezek a legszerencsésebb csillagjegyek – Tuti, hogy ők nyernek minden lottót és egyéb sorsolást

’Ő már csak ilyen szerencsés alkat.’ – Szokták mondani azokra, akik az életben többször is nagyobb összeget vagy sorsolt ajándékot nyernek. Az ilyen emberek képesek arra, hogy egyetlen lottószelvény megvételével telitalálatot húzzanak be. Az asztrológusok szerint van 3 csillagjegy, akik különösen hajlamosak erre.

Hogy kik a szerencsés zodiákusok? Nézzük!

Kos

Nem elég, hogy a munkájában sikeres és nagy bevételt tud leakasztani, még a szerencsejátékokban is brillírozik. Elég, ha egyszer gondol egyet és lottóötöse lesz, vagy azonnal lekaparja a sorsjegyen a főnyereményt.

Nem átall új játékokba belekezdeni vagy versenyeken, sorsolásokon részt venni, így még az esélyét is nagyobbra növeli. Jellemző rá, hogy nem ismeri a ’lehetetlen’ kifejezést.

Oroszlán

Az Oroszlánok képesek egyik napról a másikra dúsgazdaggá válni. Mindig magabiztosak és versenyre készek. Ha megnyerik a lottó főnyereményt, biztosak benne, hogy ez azért van, mert szerencsés típusok, mindamellett úgy gondolják, hogy meg is érdemlik.

Meglepő, de ez a hozzáállás sokat segít rajtuk. Az univerzum szerencsére ítélte őket.

Bak

Az egyik legkitartóbb jegy mind közül, akinek kifejezett vágya, hogy vagyonos legyen. Nagyon gyakorlatias, aki semmit nem bíz a véletlenre. Képes új taktikákat, stratégiákat kiötölni annak érdekében, hogy elvihesse a fődíjat. Emellett még a szerencse is az oldalán áll.

Ő az, aki ha pénz van a földön, biztos pont akkor tekint a lába elé. Soha nem szalasztja el a lehetőséget, ha váratlan ajándék bankó ütheti a markát.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...