Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Legalább heti 1-szer készitsd el ezt a receptet és az évek eltűnnek...

Legalább heti 1-szer készitsd el ezt a receptet és az évek eltűnnek az arcodról

Évszázadokon keresztül a japán nők voltak azok, akik a legtöbbet tagadhattak le a korukból, az arcukon ugyanis nem látszanak az évek. A titkukra mindig is kíváncsi volt mindenki, az alábbi recept ezt az ősi receptet tárja fel.

 

 

 

 

 

A fő alkotóelem a rizs, amelynek mindenféle változatát, a rizskorpát, a rizskorpa olajat és a rizs vizét is felhasználják a szépségápolásban. A rizsnek magas az antioxidáns tartalma, nagy mennyiségű linolsavat és szkvalént tartalmaz, erős antioxidáns és képes arra, hogy serkentse a kollagén termelődését a bőrben. Véd a korai öregedéstől és megakadályozza a ráncok kialakulását. Emellett még a nap káros hatásaitól is megvédi a bőrt, tele van E-vitaminnal, ráadásul a koleszterin szintet is csökkentik és védik a szívet.

Az alábbi recept nem csak azok számára ajánlott, akik fiatalságukat szeretnék megőrizni! Különösen ajánljuk még azoknak a szépülni és fiatalodni vágyó nőknek is, akik szeretnék eltüntetni ráncaikat, fel szeretnék frissíteni a bőrüket és a tükörbe nézve 10 évvel fiatalabbak szeretnének lenni.

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál rizs
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál tej

Elkészítés:

A vízben főzzük meg a rizst és szűrjük le, de ne öntsük ki a vizet! Ehhez ugyanis hozzá kell kevernünk egy evőkanál meleg tejet és jól össze kell kevernünk. Végezetül adjuk hozzá a mézet is és jó alaposan keverjük össze, tegyük vissza a megfőtt rizst is!

rizs arcra

Használata:

Tisztítsuk meg az arcunkat, majd vigyük fel rá az elkészített maszkot. Hagyjuk hatni amíg teljesen megszárad, majd tiszta vízzel mossuk le.  Heti egyszer elegendő megismételni.

Hatása:

Ez a keverék egy természetes hidratálóként működik, amely javítja a vérkeringést és megakadályozza az öregedési foltok kialakulását és csökkenti a gyulladásokat.

Szerző: tudasfaja.com

loading...