Kezdőlap AKTUÁLIS Leesik majd az állad – Ő lesz a következő Nagy Ő, erre...

Leesik majd az állad – Ő lesz a következő Nagy Ő, erre senki nem számított

Hirdetés

Fluor Tomi, a közismert rapper és színész nemrég egy meglepő bejelentést tett az Instagram-oldalán, amely mindenkit meglepett és megnevettetett egyaránt.

 

Hirdetés

A híres művész azt írta, hogy átveszi a stafétát Jákob Zoltántól, és ő lesz a következő Nagy Ő című műsor főszereplője.

A Nagy Ő című reality-show tavaly óriási népszerűségnek örvendett, amikor Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa keresett szerelmet több mint egy tucat nő között. Bár a sorozat végén Jákob Bettinát választotta, a kapcsolatuk hamar véget ért. Azóta már kiderült, hogy a következő évadban Árpa Attila lesz a főszereplő.

Azonban Fluor Tomi most úgy döntött, hogy belevág, és ő lesz a műsor következő sztárja. A bejelentése azonban nem volt teljesen komoly, ugyanis kiderült, hogy az egész csak egy áprilisi tréfa volt. A rapper április elsején, a bolondok napján osztotta meg a vicces hírt, hogy részt vesz a Nagy Ő következő évadjában.„Jákob Zoli, a mester átadta nekem a stafétabotot. Úgy döntöttem, elindulok megkeresni a szerelmet! Május 6-án startol A Nagy ő, ahol hat héten keresztül megy majd a versengés az eddigieknél sokkal merészebb, durvább, leplezetlenebb rózsaceremóniákkal, és a műsorban eddig nem megszokott, éjfél utáni, explicit különkiadásokkal.

A helyszín ezúttal nem egy kastély, hanem a Gozsdu udvar, ami már önmagában izgalmasabb helyzeteket tartogat. Életem egyik legdurvább forgatása, de vajon a végén megtalálom majd a szerelmet? Hamarosan kiderül!” – írta humoros bejegyzésében.

A poszt rövid időn belül nagy feltűnést keltett a közösségi médiában, és sok rajongója megmosolyogta Fluor Tomi vicces megnyilvánulását. Bár a rapper nem lesz a Nagy Ő következő sztárja, a bejelentés mindenképpen emlékezetes marad azok számára, akik követik a művészt az online térben.

Hirdetés