Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Tóth Gabi új szerelme egy tanár

Leesett a rajongók álla – Tóth Gabi új szerelme egy tanár

Hirdetés

Tóth Gabi élete mostanában igencsak pezsgő, és az énekesnő nemcsak szakmai sikereiről, hanem személyes boldogságáról is egyre többet oszt meg a rajongóival.

 

Hirdetés

Az utóbbi időben gyakran látható párja, Papp Máté Bence oldalán, és most egy újabb eseményről számoltak be, ami a szerelem és a közös élmények jegyében zajlott.

A Bors napilapnak küldött olvasói levélből derült ki, hogy Papp Máté Bence, a Fricska együttes alapítója és a Baár–Madas Református Gimnázium tanára, egy II. kerületi gimnázium diákseregével jelent meg egy buliban Tóth Gabi oldalán. Az énekesnő és a szépfiú tanár egy közös produkcióval is színpadra álltak nemrégiben a Sztárban sztár leszek című műsorban.Papp Máté Bence tanárként is elismert, és a Baár–Madas Református Gimnáziumban néptáncot tanít a diáklányoknak. Az iskola honlapján szereplő információk szerint már 2014-ben is itt tanított, és számos különböző programban vett részt az évek során.

Az év elején például cserediákokat vezetett körbe az ország nevezetes helyszínein, majd néptáncbemutatót tartott a tanár úr irányításával.Az iskola gimnáziumi szekciójában mostanában zajlott a szalagavató bál, ahol hagyományosan részt vesznek a tanárok is egy tanártánccal. Ebben az eseményben természetesen Papp Máté Bence sem hiányozhatott, és az estét követően a Fricska alapítójaként ismert sztár és szerelme, Tóth Gabi, együtt vették részt az after partyn, ahol a diáklányokkal együtt buliztak.

Az iskolának köszönhetően a hangulatos estéről készült fotók a közösségi oldalukra kerültek fel, így az esemény örömeit a rajongók is megoszthatják és részesei lehetnek a pár boldog pillanatainak. A szerelem és a művészet találkozása ezen az estén újabb fejezetét nyitotta meg Tóth Gabi és Papp Máté Bence életében.

Hirdetés
loading...