Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Szenteste napján megtette Demcsák Zsuzsa

Leesett a rajongók álla – Szenteste napján megtette Demcsák Zsuzsa

Hirdetés

Karácsony alkalmából számos meglepetés éri a közönséget, köztük az egyik legnagyobb a tévés személyiség, Demcsák Zsuzsa boldogsága, aki az örömhírt egy Instagram-történetben osztotta meg a rajongóival.

 

Hirdetés

A tévés és új férje boldogan csatlakoztak azokhoz a párokhoz, akik a karácsonyi ünnepeket egy új életszakasszal kezdik.A kép, amelyet a 24 óráig elérhető Instagram-történetben osztott meg, Demcsák Zsuzsa és új férje kezeit és a jegygyűrűt mutatja be. A szívmelengető pillanatokból kiderül, hogy a műsorvezető a múltja mögött hagyva boldogan és derűsen tekint a jövő felé.

A Blikk beszámolt arról, hogy Demcsák Zsuzsát az új párja eljegyezte, akiről keveset lehet tudni. A tévés személyiség nemrégiben vált el indiai férjétől, akivel az Ázsia Expressz című műsor alatt ismerkedett meg.

Az új párját a sajtó egy debreceni milliárdos üzletemberként azonosította, és bár a kapcsolatuk viszonylag fiatal, az eljegyzés és az esküvő gyorsan bekövetkezett, ami jelzi a kapcsolatuk komolyságát. A férfit Ferencnek hívják, és néhány évvel fiatalabb Demcsák Zsuzsánál.A tévés személyiség, aki a karácsonyi hír kapcsán ismét a figyelem középpontjába került, korábban már elmondta, hogy szeretné védeni és megőrizni kapcsolatukat a nyilvánosság elől.

“Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek” – nyilatkozta Demcsák Zsuzsa novemberben a Blikknek.

Demcsák Zsuzsa és indiai exférje, Krishan 2020-ban házasodtak össze, de idén szeptemberben hivatalosan is bejelentették válásukat. A szétválásuk pedig, ahogy azt az ismerősei elmondják, csendesen és békésen zajlott le, hiszen közös vagyonuk és gyermekük sem volt. A páros továbbra is jó viszonyban maradt, és kapcsolatban állnak egymással.

Hirdetés