Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, ő Csuti új párja

Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, ő Csuti új párja

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Szabó András Csuti és Kulcsár Edina januárban bejelentették, hogy elválnak és külön utakon folytatják tovább életüket.

 

 

A celebpár szakítása hatalmas vihart kavart, a botrány pedig csak tovább fokozódott, miután Edina pár nappal később új kedvesét, G.w.M.-et is bemutatta rajongóinak.Csuti a történtek után érthető okokból rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, ám elmondása szerint mostanra újra megtanulta élvezni az életet, közérzetén pedig valószínűleg az is javított, hogy rajongóhölgyek százaitól kapott privát üzeneteket és ajánlatokat közösségi oldalán.

A szerelem pedig úgy tűnik, újra meg is találta a fiatal édesapát, András ugyanis Instagramon megosztott legújabb bejegyzésében már meg is mutatta csodaszép szerelmét, és bár egyelőre megismerkedésükkel kapcsolatban semmilyen részletet nem árult el, abban biztosak lehetünk, hogy a Madridban töltött közös utazásuk – mert, hogy a spanyol fővárosból köszöntek be a rajongóknak – rendkívül szoros köteléket alakít majd ki köztük.

“Úúúúúúúúúúúúúristen ki ez a lány, sőt még a haját is vitte a szél, Madridban, mert kellően szeles volt az időjárás. Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk.Jelenleg béke van és nyugalom, kérlek ezt hagyjátok is meg nekünk.

Millió puszi mindenkinek” – írta bejegyzésében Csuti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés

loading...