Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, kivel alkot egy párt...

Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, kivel alkot egy párt Gelencsér Timi

Hirdetés

Már lassan egy éve él boldog párkapcsolatban Gelencsér Tímea, de csak most látta elérkezettnek az időt, hogy megmutassa a párját ország-világ előtt.

A TV2 műsorvezetője egészen eddig féltve őrizte magánéletét, ha valaki rákérdezett, hogy miért nincs párja, mindig kiérő választ adott, s leginkább arról beszélt, hogy milyen férfiról álmodik.Még tavaly októberben is így nyilatkozott„Nincs férfiideálom, de olyan társra vágyom, aki épít, és nem visszahúz, aki felszabadultabbá, boldogabbá tesz, aki nem hátráltat, aki hozzám tesz érzelmileg és az élet minden területén. Jól elvagyok egyedül is, nem alkuszom meg.

Hirdetés

A magánéletemet mindig megtartom magamnak. Ha lesz valaki az életemben, azt a saját oldalamon fogom közölni. Addig minden más csak találgatás és pletyka”.És valóban, állta a szavát. Ugyanis nemrég az Instagram-oldalán közölt közös fotót szerelmével, a képhez pedig ezt írta boldogan: “Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek.

Mivel most már szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt és remélem velünk együtt örültök Ti is.”

Párjáról a posztban semmit sem árult el, a Blikk információi szerint egy labdarúgóról van szó: Simon Mátyás a szerencsés fiatalember, aki az FC Hatvan játékosa volt korábban. Manapság már inkább az üzleti életben bizonyít a pálya helyett: a gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozásukkal a Cápák között című műsorban is szerepelt nemrég.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Hirdetés