Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongó álla – Ezzel az ismert magyar énekessel alkot egy...

Leesett a rajongó álla – Ezzel az ismert magyar énekessel alkot egy párt Tóth Andi

Tóth Andi újra szerelmes, az új párja pedig nem más, mint Marics Peti. Egy ágyban csókolózós videóval vállalták fel a kapcsolatukat a közösségi oldalaikon.

Jól látható, hogy mennyire egymásra talált a két fiatal tehetség, akik a felvétel végén bemutattak a középső ujjukkal a kamerának, ezzel is jelezve, hogy nem foglalkoznak az esetleges negatív kritikákkal.
Tóth Andi többször is megemlítette már, hogy egyedül is jól megvan, ezért nincs szüksége egy olyan férfira az életében, aki csak lehúzza őt. Nemegyszer került mélypontra, amiről a rajongóinak is beszámolt, viszont az utóbbi időben egyre boldogabbnak látszott.Ennek úgy tűnik, meg is van az oka: a népszerű énekesnőnek alig akad szabad perce a rengeteg fellépés mellett, most azonban mégis rátalálhatott a szerelem.

Kiderült, hogy Andi a tinilányok kedvence, a Valmar duó egyik tagja, Marics Peti mellett találta meg a boldogságot, akivel a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijukban osztottak meg közös videót.Előbb csókolóztak, aztán mindketten bemutattak a kamerának, ezzel azt jelezhetve, hogy nem érdekli őket mások véleménye. Azt egyelőre nem tudatták a követőikkel, hogy hogyan is jöttek össze, de valószínűleg hamarosan mindenre fény derül.

loading...